Меню

Избрани новини

Риалити

Новият сезон на „Фермата“ без българи от чужбина!

Родолюбивото предаване остана без емигранти заради карантината

 

Пред сериозни проблеми с кастинга се е сблъскал екипа на „Фермата“, научи репортер на LifeOnline.bg.

Аграрното риалити закъснява със сроковете и продуцентите са изправени пред заплахата да изгубят ценни персонажи от емигрантите.

 

Причината се корени в задължителната 14 дневна карантина за влизащите в страната българи. Така мнозина от подалите апликация за участие не могат да спазят сроковете.

Кандидати да доят кози и да пасът овце, които живеят зад граница, се оплакаха пред наш репортер, че са ги извикали на пробни снимки и интервюта, но няма как да успеят.


 

"Чужденците" като цяло били по-голяма част от кандидатите за кастинга, и ако те не участват предаването било изправено пред сериозна липса на ексцентрични екземпляри, които да попълнят бройката.

От екипа на патриотичното предаване се свързвали с кандидатиите и пришпорвали емигрантите да тръгнат на другия ден за да могат да си изкарат карантината и така да се явят на прослушването в  първите дни на юни.

 

 

Мнозина от родолюбивите мераклии за „Фермата“ обаче не могат да си организират толкова бързо тръгване - за ден или два - и няма да могат да се явят навреме за кастинг.

По този начин, най-интересните и желани – емигрантите, няма да са част от шоуто, вайкат се скаутите в каста.

 

От подобни проблеми обаче не страдат конкурентите от „Игри на волята“ и „ВИП Брадър“. Те не разчитат на пришълци и се готвят за нови сезони наесен.

Потвърждение, че Биг Брадър продължава все още няма, но кастингите за Игрите са в напреднал етап.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза