Меню

Избрани новини

Риалити

Детски сериал на Евтим Милошев тръгва по Националната телевизия (трейлър)

На 10 май вечерта БНТ започва излъчването на новия сериал "Румбата, аз и Роналдо"

 

Историята е за няколко момчета от едно малко градче, които си мечтаят да направят футболен отбор и един ден да станат големи играчи. Теренът, на който ще тренират е свободен… но докога. Някой има други планове за него… и започва война.

Каста на актьорите в новия сериал включва Деян Донков, Васил Банов, Димо Алексиев, Гергана Данданова, Петя Силянова и децата актьори – Мартин Паунов (Мити), Мартин Методиев (Румбата), Ангел Христов (Роналдо), Илиан Божков, Дария Хаджийска, Далия Георгиева и др.

Продуцент е фирмата „Дрийм тийм”, която правеше „Откраднат живот”. Обществената телевизия обяви преди две години, че екипът на продуцентската компания на Евтим Милошев и Любо Нейков “Дрийм тийм” ще прави детски сериал за БНТ. Сега вече той не само е готов, но и тръгва на малкия екран.

 

ВИДЕО ТИЙЗЪР ГЛЕДАЙ ТУК!

 

Сценаристи на 8-серийния игрален филм са Александър Чобанов, Владислав Тинчев, Христина Апостолова и Христо Раянов. Режисьори са Александър Косев, Станислав Тодоров и самият Евтим Милошев, който натрупа опит зад камерата на “Столичани в повече” и “Откраднат живот”, а оператор е Мартин Балкански.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати