Меню

Избрани новини

Риалити

Победителката от „Фермата“ купува дом за голямото си семейство с наградата

От „Фермата” е научила много, създала е трайни приятелства и се е научила да вярва в себе си

Веселка, която е първата жена победител във „Фермата–Нов свят” е решила да вложи печалбата си в къща. Тя ще похарчи част от сумата, която спечели в играта за нов дом.


Многодетната майка споделя, че част от голямата награда от 100 000 лв ще отиде за къща. Така ще сбъдне мечтата си, заедно със съпруга си и децата си да живеят отделно, тъй като досега делели общ дом с родителите й.


Сега ще мога да осъществя мечтата си. Още при влизането ми във „Фермата” си бях намерила къща и бях решена да я купя, дори и да не спечеля голямата награда. Това беше въпрос на време. Печеленето на голямата награда не беше толкова определящо.
Когато искам нещо, със сигурност го гоня до край”, споделя Веселка, цитират от Телеграф”.


С останалите пари жената е решила да стартира собствен бизнес. Тя обаче ще се консултира с хора, които имат опит в това отношение и знаят как се прави.


Най-голямата й радост си остават децата. Именно те й липсваха най-много във фермата.

„Никога не съм се разделяла с децата си. За мен те са най-важните в живота ми и тази раздяла с тях ми се отрази много тежко. Може би заради това голяма част от времето плаках. Много често съм гледала техни снимки, много ме мъчеше това, че нямаш телефон, нямаш връзка с външния свят, не знаеш дали са добре, дали са болнички, дали плачат за теб, да им чуеш гласа–липсваше ми всичко. Страшно много ми липсваха”, казва още тя.


За Веселка не е трудно да бъде родител на три деца. Казва, че самата тя е част от голямо семейство и винаги е искала такова. „Доволна съм от това, което имам и съм щастлива”, категорична е голямата победителка.


Тя признава, че от „Фермата” е научила много, създала е трайни приятелства и се е научила да вярва в себе си. След победата тя няма търпение да прекара празниците с цялото семейство и да пътува с близките си, макар и за кратко някъде.


Най-голямото й желание си остава едно–здравето. „Когато се събудя сутрин, аз си казвам–имам две ръце, два крака, жива и здрава съм. Това е най-важното нещо за мен–спокойствието”, допълва тя.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати