Меню

Избрани новини

Риалити

Започна финалният сблъсък във „Фермата: Нов свят“

Четирима финалисти ще се състезават помежду си в няколко битки

Преди минути започна грандиозният финал на хитовото риалити „Фермата“, който се излъчва на живо по bTV.

Четирима финалисти ще се състезават помежду си в няколко битки, които ще тестват фермерските им умения и знанията им по българска история. Това са учителката Маргарита, многодетната майка Веселка, фитнес треньорът Сами и автомонтьорът Краси.

В последния сблъсък за голямата награда от 100 000 лева, освен победите в игрите, значение за крайния резултат ще имат и гласовете на зрителите, които могат да подкрепят своят фаворит, като изпратят sms на номер 1633 за Маргарита, 1634 за Веселка, 1635 за Краси и 1636 за Сами. От един телефонен номер могат да се изпращат до 20 sms-а за всеки един финалист, а цената на един sms е 1.20 лв с ДДС за трите мобилни оператора. Феновете на „Фермата“, живеещи в чужбина, могат да дадат своя вот, само ако притежават карта на български мобилен оператор.

Шоуто на специално изградената за финала Арена ще бъде наблюдавано от всички отпаднали през сезона участници, които също ще имат глас в избора на победител. Тази година фермерите от сезон 5 ще могат да гласуват два пъти - веднъж за своя фаворитка при жените и съответно за свой любимец от мъжете. Техният вот ще донесе 10 бонус точки на избраника им. Финалът на шоуто се предава на живо и с 360-градусова камера в уебсайта на предаването.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати