Меню

Избрани новини

Риалити

Тъпо! Паулина преметнала Краси от "Фермата", че е бременна

Идиотската постъпка на жената, която в реалния живот е майка на 10-годишно момче беше осъдена от фермерите

Преди няколко дни Красимир Джунов от "Фермата" получи огромен червен колет, пълен с балони с хелий, а на дъното плюшено мече с писмо.

В писмото, Паулина Ванегас, новата възлюбена на Краси, с която се запознаха и залюбиха в социално-селскостопанския експеримент, му загатна, че в нея расте нов живот и че го чака навън.

Живеещият в Испания автомонтьор изпадна в кататония от неочакваната новина, а след като се окопити, започна да крои планове как ще става баща като излезе.

Да, ама не.

3 дена по-късно, пернатата никарагуанска птица цъфна във "Фермата" и хъкъта-мъкъта се заоправдава, че наистина цикъла й бил закъснял и тя си помислила, че е трудна, и решила да му напише писмо, но после нещата се оправили и въпреки всичко тя решила да го метне, за да го тествала.

Всички останали от стопанството, които в това време тайно от влюбените гугутки наблюдаваха рандевуто им в лятната кухня през тв монитор, онемяха, а очите им щяха да изхвръкнат.

Коментариите им, че никарагуанката е изтрещяла, възмущението им и огромната им изненада, че това е било само един цирк, не успяха да достигнат до ушите на Краси, който в това време поглъщаше всяка дума на любимата си, но не проумяваше какво му се казва.

Едва след като странната дама му повтори, че дефакто бебе няма, той загря, а усмивката замръзна на лицето му.

Въпреки всичко, Краси не изпадна в униние, събра сили да й се усмихне на изпроводяк, при все че тя беше довела и синът си Нико от първият си брак.

Мургавото момченце, което пристигна с кученце под ръка и с 24-каратова усмивка, заяви на Красимир, че знае кой е и че много го харесва.

След като и двамата размениха обичайни любезности, майката и синът си тръгнаха, а автомонтьорът се оттегли при съфермерите си.

Сега вече всички можеха спокойно да споделят впечатленията си от случилото се, като най-крайна беше 47-годишната Дана, която заяви, че постъпката на Паулина е грозна и че тя не заслужава човек като Краси.

Малък Митко пък изпадна в радикална ярост, заради изцепката на никарагуанката и с ругатни и попържни демонстрира експресията си.

"Ако на мен ми се случи нещо такова, това ще й е последния път в който ме вижда", коментира ситуацията той.

Самият Краси се отнесе с по-голямо разбиране към действията на Паулина.

Остава загадка, дали защото много си е паднал по нея и е готов всичко да й прощава или защото е изпитал облекчение, че няма да става баща на дете, заченато в условията на тв шоу и то с жена,  с която се познава от месец и половина.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати