Меню

Избрани новини

Риалити

Стари муцуни нахлуха във "Фермата: Нов свят", жените пък ядоха люти чушки

Ежедневните задачи на фермерите вървят ръка за ръка с много емоции - кога негативни, кога позитивни, но така или иначе им осигурява едно приключение, което никога не биха преживели в реалния живот

Неочаквани гости се появиха във „Фермата“ и внесоха смут в свикналите един на друг участници от 5-ти сезон на селскостопанското шоу.

Трима "нови" играчи нарушиха комфорта на мъжете в шоуто, които вече кроят стратегии за победа, и всеки от тях мечтае за голямата награда от 100 бона.

Фермерската порта изневиделица прекрачиха едни от най-силните дуелисти от 1-ви, 3-ти и 4-ти сезон сезони на предаването - Георги, Гечо и Митко Господинов.

Продуцентите решиха те да предизвикат на битка настоящите герои в шоуто - Станислав, Красимир и Димитър Караиванов.

Залогът на сблъсъка - козметични процедури за жените във „Фермата“, които не са виждали фризьор от началото на сезона.

На шестимата мъже им се наложи да управляват импровизирани салове и да местят варели, като накрая трябваше да забият знаменце в купчина слама.

След зрелищната битка, на която бяха поставени на изпитание съобразителността и физическата им подготовка, спечелиха "домакините" от настоящия сезон.

И така момичетата във "Фермата" - Велислава, Дана, Красимира, Маги, Бети и Веселка получиха първокласно козметично обслужване от топ фризьорка, гримьорка и маникюристка от едни от най-вървежните салони в София.

Освен наградата за жените, след края на битката тримата победители - Станислав, Красимир и Димитър Караиванов бяха провъзгласени за ханове, а победените - Георги, Гечо и Митко Господинов за техни слуги, които изпълниха всяка дума на господарите си и ги обслужваха по време на тържествената вечеря, облечени в женски дрехи.

Преди да бъдат разкрасени жените обаче, три от тях трябваше да влязат в буквално "люта" битка за имунитет като трябваше да изядат по 7 от най-лютите чушки на света.

Пред това "огнено" препятствие се изправиха малката Веселка, бърбораната Бети и многознайката Маги, която за разлика от първите две не яде и не обича люто.

Въпреки "горещото" предизвикателство и трите дами се справиха блестящо и въпреки сълзите, подпухналите лица и "подпалените" езици се наложиха дузпи за определяне на победителката.

В следващото предизвикателство - стрелба с лък, победителка се оказа Веселка и така тя заслужено си спечели имунитета на SDI, който я спасява от изпращане на елиминационен дуел.

За съжаление, по-късно вечерта, нейните воля и упоритост по време на първия дуел й излязоха скъпо - младата майка на 3 деца се запревива от болки в корема и се наложи кола на Бърза помощ да я откара в "Пирогов" за преглед.

Там се установи, че от консумираното свръх люто, тя е получила възпаление на червата, но след необходимите манипулации бе върната във "Фермата", за да продължи своята игра.

Всички тези неща се случиха по време на "фермерството" на Велислава и нейната майка Дана, като дъщерята "счупи" доста нерви, за да наложи мнението и изискванията си над мъжете в шоуто.

Напук на нервите на Велислава мъжете във "Фермата: Нов свят" се забавляват чудесно благодарение на щуротиите на новите "стари" играчи, начело с лудетината Митко Господинов.

Зевзекът непрекъснато измисля някакви шеги и игри, с които да разведрява атмосферата в причудливото стопанство.

Въпреки първоначалното недоверие и притеснение, с което посрещнаха "гостите", след двата дни престой в тяхната компания, домакините във Фермата осъзнаха, че именно те внасят така необходимата за всички глътка свеж въздух и разчупване на напрегнатата ситуация 3-4 седмици преди финала.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати