Меню

Избрани новини

Риалити

Изненада на финала! Две семейства делят победата в „Един за друг“ !

Победителите Искра и Йордан решиха да поделят наградата с конкурентите си

 

Неочакван финал на първия сезон на „Един за друг“. Зрителите станаха свидетели на изключително оспорвана и тежка битка, а след това и на истински обрат – две двойки – Искра и Йордан и Елена и Пламен - станаха победители в новия риалити формат.

Имената на Елена и Пламен, които са обиколили доста предавания като участници, изтекоха още преди финала като победители. Във финалното изпитание тази неделя едни срещу други се изправиха Анселита и Мартин, Пламен и Елена и Искра и Йордан. Предизвикателството, наречено „Четири сезона“, тества силите на двойките до краен предел, а част от тях показаха постижения отвъд границите на човешките възможности.

 Те трябваше да устоят физически и психически на честата смяна на сезоните – от смразяващ студ до неописуема жега, държейки тежки чанти, символизиращи паричната награда. Въпреки спортния им хъс, Анселита беше първата, която не успя да удържи на тежките условия, и заедно с Мартин се отказаха от предизвикателството.

Амбицирани за победа, останалите две двойки издържаха героично на всички капризи на времето над 4 часа.

 

Неочакваният обрат настъпи, след като травма на ръката осуети изпитанието за Пламен.


Искра и Йордан не позволиха контузията да помрачи финала на най-семейното предаване и доблестно заявиха желанието си титлата да бъде споделена с Елена и Пламен, пише HotNews.

Така, неочаквано две двойки се превърнаха в победители, като всяка спечели половината от натрупаната сума от игрите в състезанието до момента.

 

“Свидетели сме на невероятен обрат – имаме не един, а двама победители! Мисля, че това е най-честното нещо, което можеше да се случи в тази ситуация. Сигурен, че само и единствено безграничната ви любов, ви даде сили да го постигнете победата“ – коментира водещият Емил Чолаков.„Не сме предполагали, че цялото приключение може да завърши по подобен начин, но при толкова достойни финалисти не сме изненадани от тяхната постъпка. Адмирации!“, споделиха Пламен и Елена. „Както всички видяхме, това е една контузия, която никой не можеше да предвиди и за нас е напълно честно да си споделим победата. Прекрасен завършек на позитивното предаване с позитивен край!“, допълниха Искра и Йордан минути след края на играта.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза