Меню

Избрани новини

Риалити

Мъжете в „Игри на волята“ останаха без мокрия си сън Ева – Барбито е първата отпаднала!

Варненката не успя да се пребори срещу пилота Ивайло

 

Многокомпонентно изпитание тества способностите и волята на Ева Карамфилова и Ивайло във втората елиминационна битка на „Игри на волята: България“.

 

Двамата се изправиха един срещу друг готови за победа, но гражданският пилот се представи по-убедително и продължи напред в играта. По този начин Ева се превърна във втория участник, разделил се с екстремното шоу.

 

Преди битката двамата номинирани получиха шанса да изберат своите Съюзници, като Ева от Ловците реши да получи подкрепата на Тодор, а пилотът Ивайло от Рибарите гласува доверие на Станимира.Изборът на бившия капитан предизвика бурни емоции в племето и по-специално у Николай, който се почувства пренебрегнат. В играта Съюзниците изпитаха точността си, опитвайки да вкарат четири топки в четири различни коша.

 

Те се хвърлиха в битката с много хъс за победа, но Станимира беше по-бърза в стрелбата и спечели предимство за Ивайло, както и 30 гроша за себе си. Същинският сблъсък започна с мобилизация на силите и потенциала на номинираните състезатели. Елиминационното изпитание тества паметта, силата, съобразителността и концентрацията на двамата играчи.

 

 

Ева отпадна след елиминационна битка срещу Ивайло

 

След спечелената от Станимира преднина, Ивайло си осигури водачество в битката. Въпреки че Ева успя да навакса след затрудненията си в началото, хладнокръвието и увереността на противника ѝ от Рибарите не успяха да го спрат по пътя му към победата.

 

„Битката не беше лесна и за мен беше чест да се изправя точно срещу Ивайло. Смятам, че по-добрият трябва да победи. Такава е играта и той се представи блестящо в нея“, сподели напусналата „Игри на волята: България“ танцьорка от племето на Ловците. В понеделник предстои териториална битка, в която ще бъде решено къде ще живеят Рибарите, Ловците и Жътварите през новата седмица.

 

Тогава предстои и нова изненада за състезателите – към тях ще се присъединят двама нови участници. От кое племе ще стане част всеки от тях и какво ги очаква? / източник HotNews.bg

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати