Меню

Избрани новини

Риалити

Тайно от всички, две сестри участват в „Игри на волята“ (видео)

Йоана и Екатерина се борят една срещу друга в две войнстващи племена

 

Бялата и черната овца на едно семейство са влезли тайно от всички в риалити шоуто на NOVA „Игри на волята“, научи репортер на LifeOnline.bg.

 

Вече повече от седмица две сестри участват в предаването без никой да подозира за роднинската им връзка. Става въпрос за двете страни на един медал.

 

Войнствената бунтарка Екатерина и студентката в най-престижния американски колеж от „Бръшляновата лига“ - този в Йейл – Йоанна.

 

По-голямата Катя е йога и ски инструктор, меко казано тя е провала на семейството. Тя живее ден за ден, оставя недовършени начинанията си, често разчита на помощта на родителите си избухлива и екстровертна.

 

От друга страна е малката Йоана. Студентаката по политология в престижния Йейлски университет е последвала в „игрите“ сестра си, с която са се отдалечили и са в траен конфликт.

 

Целта й е да се сближат отново и да се опитат да „залепят“ счупените парчета на отношенията си.

 

 

Двете са като слънцето и луната, Двете участват с лична мисия, дали ще успеят?

 

 

Амбициозната Йоана е част от успешното племе на „Ловците“, които цяла седмица тънеха в лукс в резиденция с басейн, пълен хладилник, иконом и камериерка. След като тази вечер изгубиха териториалната битка те са настанени в „Стопанството“, но пак са по-добре от „Ловците“.

 

За сметка на това, кака й Катя мизерства с най-пропадналото племе „Рибарите“. Вече втора седмица те оцеляват на ръба, буквално. Живеят на открито само със спални чували и огън на брега на река гъмжаща от комари и всякакви гадинки, без никаква храна и каквито и да е хигиенни възможности.

 

Студентката в Йейл призна, че много се тревожи и страда за несгодите на своята роднина. Тя дори изяви желание да се смени с нея, или поне ако може да направи всичко, което зависи от нея, за да помогне на племето й, и да осигури някаква храна на мизерстващите „Рибари“.

 

В крайна сметка от продукцията дадоха на Йоана възможността да „нахрани“ бедстващото край реката племе, като за целта тя трябва да успее да открадне няколко яйца от дажбата на своя отбор и да ги предаде без никой да заподозре на сестра си.

 

Йоана и Катя са задължени да пазят в тайна роднинството си и да се борят една срещу друга за да оцелеят.

 

Предполага се, че коварният план на продуцентите на „Игри на волята“ е в един момент да изпратят двете сестри една срещу друга в неравен двубой за голямата награда от 100 000 лева.LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати