Меню

Избрани новини

Риалити

Сериозни обрати и изтощение до краен предел в "Игри на волята 2"

Битка на характери, умения и издържливост ще видят зрителите

 

"Игри на волята" стартира с втори сезон след броени дни.

 

Екстремното сървайвърско риалити, разчита участниците  да извадят на показ бъррз ум, физическа и психическа издръжливост, постоянна кондиция и отлична преценка, за да  преодолеят тежките изпитания в предаването.

 

"Игрите не са за всеки. Сред тях има много силови и логически задачи. Един е добър в едно, друг в друго. Участници, които са подценявани до някаква степен, се изявяват изключително, така че всеки ще има възможност да ги види по различен начин. Ние самите се изненадваме много често, впечатляващо е!", коментира ко - водеща на риалитито Ралица Паскалева.

 

Както и в първия и в новия сезон предстоят големи обрати и повече от интересни играчи с неподозирани умения. Основната задача на актрисата преквалифицирана във водеща ще бъде въвеждането на зрителя в същината на междуличностните взаимоотношения в племената.

 

"Когато има хора, които не са се хранили, например, маските падат и се вижда какви са всъщност. Това си личи особено в по-силовите игри - там те се изтощават доста. Има бягане по плажа, плуване. Понякога просто се вижда, че хората не смогват физически", повдига завесата колегата на Ралица - Димо Алексиев, който ще й партнира в прдаването.

 

По пътя към финала състезателите ще преминат през 80 мащабни изпитания и зрелищни битки, които ще проверят комплексните им способности, поставяйки волята им пред истинско предизвикателство, а най-голямата битка, ще се окаже тази срещу самите тях. 

 

Първият сезон на "Игрите" бе спечелен от най-подценявания състезател - акробатът Добрин от Карнобат. Той отнесе конкуренцията и 200 хиляди лева след зрителски вот на финала. Тази година 24-те участници ще се борят за 100 000 лева.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза