Меню

Избрани новини

Риалити

Нудист слънцеяд влиза във „Фермата“

Сезон 6 стартира тази събота

 

Продуцентите на „Фермата“ си имат интересен персонаж в шестия сезон на родолюбивото състезание, който стартира на 5-и септември по bTV.

 

Оказа се, че един от участниците не яде и обича да стои гол.

 

„.. имаме участник, който не яде и се храни с прана – слънчева светлина и помоли да има време, в което да е гол под жаркото слънце”,  обяви тв половинката на Андрей -  Иван.

 

Освен това, двама от най-ценните участници са наранили така по време на снимките, че не могат да довършат участието си в аграрното шоу.

 

Това е първата, чисто естетически гъзарска ферма. Това е ферма, в която детайлът и красотата са на изключително високо ниво. Всеки детайл ще я направи да изглежда фантастична. Тази година имаме повече традиции от всеки сезон.” , споделя другия водещ и продуцент на предаването Андрей.

 

Разкрита е още една личност, която е прекрачила прага на стопанството на риалити формата "Фермата". Той има магически умения и разностранни интереси - става въпрос за илюзиониста и общински съветник от Габрово Йордан Белев.

 

От разговора на дуото в

„Ултимативният подкаст“ на HiNews с Ива Екимова става ясно още, че компанията им има намерение да реализира и втори сезон на сериала „Съни бийч“ през пролетта на 2021 г.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Вярвате ли, че Юлиан Вергов е пребил Диана Димитрова?

 

Покажи резултати