Меню

Избрани новини

Риалити

Covid-19 в „Игри на волята“ – участник напуска шоуто заради заразата

Снимка: игри на волята

Предаването е снимано преди началото на втората вълна на пандемията

 

Коронавирус превзе и екшън шоуто „Игри на волята“, научи репортер на LifeOnline.bg.


Един от участниците ще напусне играта, след като се оказа, че се чувства зле и е дал положителен тест за covid-19.

 

Вчера Рибарите си извоюваха жадувана победа и за първи път ще се насладят на удобствата и лукса в Резиденцията.

 

След безкрайни два месеца, прекарани в лишения и тежките условия край Дивата река и Стопанството, синият отбор мобилизира сили и спечели първото място в оспорвания двубой за територия.

 

Провалът за Жътварите дойде от избора за ключова позиция на Тодор, който многократно тарикатееше като нарушава правилата на битката, както и от слабото представяне на инфлуенсърката Ивана.

 

След преминаването на първите няколко играчи по Арената, жълтото племе отбеляза преднина, която беше загубена, когато дойде редът на Ивана. Тя се затрудни с улучването на коша разположен на 4м. височина с тежките 2 кг. торбички, а Рибарите се възползваха от ценното време да наваксат изоставането си.

 

Така въпреки огромните усилия на Тодор да се справи и да държи коша пълнен с торбичките от вражеското племе, той не издържа тежестта и изпусна въжето.

 

Тодор призна, че той е в дъното на загубата на Жътварите. Ивана също пое вината за слабата си игра в социалните мрежи и обясни.

 

„Една от най- трудните за мен битки в този момент !! Толкова се чувствах изтощена от болестта , че не можех да направя нищо повече от това което видяхте ... на тази битка аз се мъчех , мускулите ме боляха заради температура , не можех да дишам добре заради кашлицата , аз буквално не можех да се затичам и 20 метра и да аз съм виновна аз забавих отбора !”.

 

Днес тя ще напусне предаването заради влошеното си здраве вследствие на заразяване с коронавирус, а зрителите се заканват да не гледат повече, щом любимката им си тръгва предсрочно.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (3)

Хха Лъжци
03.11.2020 21:33 / Отговор
Люси Те и Сузи и Вайс уж не се познава, а накрая и гаджета излязоха. Кой лъже???
05.11.2020 12:31
НЕУТРАЛЕН На кого да се вярва в случая? На журналистите или на Ивана??? Тя обяви ,че не еболна от КОВИД 19... Ако е- нека такава "парлива инфлуенсърка" да бъде опарена и да слезе малко на земята.
03.11.2020 22:03 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза