Меню

Избрани новини

Риалити

Разкриха грозна измама в "Игри на волята"

Тодор, който обича да заобикаля превилата, спечели нечестно

 

Буря от възмущение срещу предаването Игри на волята и победителя в последния двубой Тодор се разрази в социалните мрежи, след като всички зрители видяха, че играчът победи с измама.

 

Тодор не нареди правилно пъзела, но въпреки това водещият Димо Алексиев го обяви задачата за вярно изпълнена и позволи на Тодор да продължи напред в играта и съответно да спечели.

 

„Нагласено предаване. Тодор не беше наредил пъзела правилно, а Димо му каза, че е готов. Май дори игрите са предварително решени”, пише Г. Пламенов, цитиран от HotNews.bg.

 „Пратете Димо на очен лекар, пъзела на Тодор не беше нареден правилно, имаше грешка в двата реда. Виждат се очертанията на кръга, които са грешни, лъвът все едно има рога вместо гривата да му е завършена, средното парче е отрязано отляво и отдясно”, обяснява Моника Георгиева, а десетки зрители сподели и снимки от сгрешения пъзел.

 

 

Осем поредни загуби на Жътварите и два тежки Номинационни съвета през изминалата седмица изпратиха племето в най-лошата му серия от старта на предаването до момента.

 

Тодор всячески се опитваше да се докопа до номинация за да отиде на елиминационна битка. Целта му разбира се  бе да победи, да си осигури имунитет и да плячкоса жълтиците на победения от него противник.

 

След като Тодор се уреди с номинация, Влади реши да жертва себе си, както той казва в името на отбора.

 

Зрителите обаче се съмняват, че двамата състезатели тайно са се договорили по-рано преди съвета.

Според теорията им - Влади е предложил да направи саможертва за да може планът на Тодор да успее, а след като победи Тодор да му се „отчете“ с процент от спечелените 100 хиляди лева като отплата за „лоялността“.

 

Тодор лесно успя да надвие Владислав в надпреварата, макар че жандармериецът водеше в по-голямата част от надпреварата.„Загубих и Тошко победи. Според мен така трябваше да стане, защото е по-силен и е в по-добра физическа форма. Мисля, че ще е от полза за племето в предстоящите битки. За мен беше чест“, коментира бившият капитан на Жътварите след приключването на участието си в „Игри на волята: България“.

 

В съюзническия сблъсък Вайс съумя да се възползва от шанса да осигури предимство на Тодор като успя да подреди първия си пъзел и спечели дуела. Междувременно неговият противник Джералдин изостана критично във фазата с откриването на частите от ребуса в пясъка и не оправда гласуваното ѝ от Владислав доверие. / източник HotNews.bg

 

 

 

 


LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати