Меню

Разцъкай

„Фермата“ – „Пътят на една мечта“ - визитки на всички участници! (галерия)


Стопанинът на Фермата - Андрей Иванов Андрей Иванов е на 41 години от София. Преди близо десетилетие разбира, че автентичната българска порода - каракачанска овца, която в миналото е била неразривна част от поминъка в страната ни, постепенно изчезва и че днес от нея са останали само 2000 животни. Андрей се включва в каузата за тяхното спасяване. Взема 2 каракачански овчици и ги отглежда във фамилната му земя в гората над село Железница. Година след година стадото му се разраства и той започва да се грижи за стадо от 120 каракачански овце. Плановете му да изгради голямо горско стопанство обаче са покосени от икономическата криза, предизвикана от коронавируса и Андрей е принуден забрави за мечтата си. Шестият сезон на “Фермата” е вдъхновен от неговата история, която има нужда от щастлив край. Затова през тази есен група от 21 българи - заедно, а не разделени на враждуващи групи, ще стъпят на земята на Андрей, за да му помогнат да превърне мечтата си в реалност и да съградят поредното райско кътче на българска територия. 1/22

В шестия сезон на шоуто участниците няма да са разделени на отбори

 

Първият епизод от новия сезон на родолюбивия ТВ формат „Фермата“ отново събра младо и старо пред екраните.

 

В шестото издание на "Фермата" българските традиции и обичаи ще бъдат най-силно застъпени. Тази година шоуто ще бъде посветено на един от най-големите проблеми на днешния ден  – пандемията и последиците от нея.

 

Милиони хора загубиха работата си, милиони съдби бяха променени, безброй мечти умряха. Ето защо тази есен „Фермата“ ще покаже на всички, че животът продължава и след трудностите и  всяка криза може да бъде преборена само, ако всички се съберем заедно.

 

21 участници бяха представени снощи (5 септември) подробности за тях ще откриете в ГАЛЕРИЯТА по-горе.

 

Новото издание на „Фермата“ има тежката задача да направи паралел между риалитито и случващото се в страната и да покаже, че заедно всичко може да бъде преодоляно“, разкриха водещите Иван и Андрей.

 

Избраните след силен кастинг ще бъдат заедно, а не разделени на враждуващи групи, те стъпиха на земята на стопанина и домакин Андрей, за да му помогнат и да превърнат мечтата си в реалност и да съградят поредното райско кътче на българската територия.

 

 

А стопанинът Андрей е посветил живота си на това да запази един изчезващ вид български животни.

 

Оттам идва и името на сезона – „Пътят на една мечта“. Тази година „Фермата“ няма да разделя участниците на два отбора – те ще бъдат обединени. В него ще има обикновени селски хора, такива, които независимо от възрастта си са се превърнали в пазители на традицията, успешни млади хора и такива с кариери у нас или в други страни по света.

 

„Благодарение на това, че се явяват 10 хил. души на година, ние имаме един уникален кастинг, който показва невероятни образи“, коментира още водещият Андрей Арнаудов.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.



Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати