Меню

Избрани новини

Риалити

Участието на Жанета Осипова във „Фермата“ приключва в събота

Плеймейтката влиза в женска битка на Арената

 

В събота на фермерите им предстои да се сбогуват с една от секси женичките в стопанството, след като фермерът на седмицата Борислав реши да номинира за първи дуелист Жанета Осипова

 

„Не казвам, че Жанета не работи или не е полезна. Тя обаче е родена за съвсем различен живот. Тя е цвете, което краси „Фермата“, но към момента на мен ми трябва сила“, обясни избора си Борислав, с мотива, че на този етап мъжете са по-нужни за работата в стопанството. 

 

„Боби има предразсъдъци спрямо мен, но предстои да ги разбия на малки парченца. Той е тясно скроен човек с много комплекси“, закани се Жанета, която остана разочарована от липсата на подкрепа от групата.

 

„Те всъщност не вярват, че аз ще се върна, защото също смятат, че съм слаб играч“, допълни Осипова. 

 

Тя обаче няма да се завърне, а ще отпадне от играта, научи от свой източник репортер на LifeOnline.bg.

 

 

Единствената жена, която не е застрашена от излизане на дуел в събота вечер, е Даяна Ханджиева, тя по категоричен начин спечели първата дамска битка за имунитет от дуел.

 

Силно развълнувана актрисата призна, че емоцията от загубата на Миро е по-силна от радостта от спечелената битка.

 

Най-притеснена от предстоящия женски двубой на Арената е Дана, която споделя, че се страхува от това да бъде избрана за втори дуелист, защото не иска да изгуби битката срещу Жанета.

 

Дали именно тя ще трябва да защитава мястото си в шоуто в събота вечер ще стане ясно довечера, в последния дейли епизод на „Фермата“ 6 за тази седмица.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Етикети Фермата

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза