Меню

Избрани новини

Клюкарник

Голям скандал: Коафьорката Вили Боршукова съди плеймейтката Жанета Осипова за лъжи и клевети (видео)

Тя от своя страна твърди, че е бита и отвлечена във фризьорския салон

 

Солиден сандал бушува в социалните мрежи от понеделник вечерта. Забърка го плеймейтката Жанета Осипова, която набеди звездната коафьорка Вили Боршукова в побой и унизително поведение.

 

Двете взаимно се обстрелват с нападки и обвинения. Целият конфликт тръгна от там, че Осипова си извади медицинско, което удостоверява "лентовидно кръвонасядане с дълговидна форма на ляво бедро, кръвонасядане на дясна подбедрица, както и че тези увреждания са получени в резултат на действието на твърди тъпи предмети и такива с продълговата повърхност". 

 

"Живеем в абсурдни времена. Днес "коафьорката" ме преби в собствения си салон, като преди това ме заключи и ми отказа възможност да напусна сградата. Причина за побоя и унижението бе моята спокойна и възпитана молба да бъда компенсирана за фалшив продукт, неотговарящ на описанието, също така - напълно нов! Чувайки тази моя молба, въпросната дама избухна в ярост и ме заключи в салона, след което ми нанесе трайни физически и психически вреди", разказа Жанета Осипова, а приятелите й в социалните мрежи я подстрекаха да съди Боршукова.

 

Като доказателство за своята версия, плеймейтката качи и снимка, на която се вижда синкаво кръвонасядане на лявото й бедро. Версията на самата Вили Боршукова за случката от понеделник е коренно противоположна.

 

"Не познавам лично Жанет Осипова, тя е стар клиент на салона. Дойде в салона с претенции към косата, която сме й поставили. Беше видимо неадекватна, като изкара извън равновесие една от служителките ми - бременно в шестия месец момиче, което от уплах и обида едва се съвзе след това, трепереше и плачеше от стрес.

Отнесе се с хората ми като с роби, парадираше с това кой е любовникът й. Предложих на въпросната Жанет да направим корекции на косата й, но тя най-демонстративно я захвърли на пода.

Настоях да си я вземе, защото утре може да каже, че аз съм й откраднала косата. Лично я изпратих до вратата, лъжа е, че съм я заключвала в салона. В салона ми има камери, записите от тях се пазят и ако се стига до съд, те могат да докажат, че въпросната Жанет не е докосната с пръст.

Независимо от всичко обаче аз вече разговарях с адвокатите на дружеството и е в ход дело от наша страна са уронване на престижа, заплахи и обиди. 12 души бяха свидетели на случката, някои от тях също са снимали Осипова", коментира пред ПИК Вили Боршукова.

 

В късните часове на понеделник в социалните си профили тя започнала да получава заплахи за отмъщение и побой от профили без снимки.

 

 

 

"Ей боклук как може да посягаш на момичетата грозно дебело животно ако те намеря ще те смажа", гласи един от тях. За изненада на Боршукова, дори била тагната от близкана на Жанет приятелка, Гери-Никол в нейно стори, в което се казва: "Госпожо Боршукова ще бъдете съдена до дупка".

 

"С двете си ръце и с труд съм изкарала всичко в живота си. Имам 4 деца, преборих рака, не съм си отворила нито веднъж краката, за да получа нещо, давам хляб на 30 човека, как си мислите, че ще допусна подобно нещо. Протестирам! Заставам против лансирането на такива аморални личности, против този аморален свят", добави Боршукова.

 

 

 

В сряда вечерта на официалната страница на салоните на Вили бе публикувано видео от, което се вижда, че Осипова се разправя нервно със служители от салона, хвърля коса на пода. Говори по телефона, и накрая напуска.

Не се вижда да й е нанесен бой, не се чува и какво говори защото видеото е без звук.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Emanuela Aman ot evtini kurvi misleshti se za zvezdi
17.07.2020 07:27 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза