Меню

Избрани новини

Риалити

Бургазлията Тодор от „Игри на волята“ най-завистлив и злобен според зрителите!

Любомир отпадна неочаквано на метри от финала

 

Зрителите на Игри на волята избухнаха срещу Тодор, който за пореден път не успя спортсменски да преглътне победата за територията на рибарите в понеделник. Отпадането на устатия Николай през изминалата седмица мобилизира синьото племе и те се завърнаха в играта, грабвайки ключа от резиденцията седмица преди големия финал на приключенското риалити.

 

Жътварите, от своя страна, не можаха да се преборят с мощта на Рибарите и се запътиха да мизерстват край Дивата река.Разплитане на възли, търкаляне на бурета с крака и предаване на топче с лъжица стояха между играчите и успеха.

 

 

Съревнованието започна при равен старт, но Рибарите бързо успяха да се откъснат – синхронът върху буретата между Борислав, Чудомир и Милен се оказа неподражаем и те се движеха по трасето като син танк. Не толкова успешно се оказа преминаването през тази част от предизвикателството за Жътварите, писа HotNews.

 

Любомир, Вайс и Тодор изпитаха затруднения и падаха често, придвижвайки се значително по-бавно по трасето, като в основата на провала беше Тодор Желязков (33).

 

Грешки при предаването на топчето не липсваха и при двете племена, но преднината, която имаха Рибарите, им позволи да излязат като победители от този героичен сблъсък.

 

„Всеки път, когато се връщаме на реката, после имаме много тежка седмица. Силно се надявам да счупим този карък и тази седмица да не ходим на Съвет, въпреки че статистиката говори друго”, заяви Любомир след загубата в последната териториална битка в „Игри на волята: България“, именно тези негови думи ще се окажат пророчески.

 

Тодор не сдържа емоциите си след загубата и се превърна в трън в очите на зрителите.

„Жиужицото избухна с цялата си простотия на която казва спортсменство и чест...Тоше, Тоше никакво място нямаш на финала. Дори щурото Кате ще излезе по-в час”, пише Мария Попова.

 

 

„Завистливо, арогантно и злобно човече излезе той”, подкрепя Диана Пеева.

 

Припомняме, че до преди няколко години Тодор Желязков бе част от бандата на бургаския бандит Малката Рижа и бе арестуван за съпричастност към погром и побой в заведение.

 

Поличбата на реката спрямо Жътварите ги застигна във вторник, когато те изпратиха на капитанска битка Любо. Инженерът се изправи в оспорван дуел срещу капитана на Рибарите – Лазаринов, който го премаза на финалната игра свързана с баланс.

 

Загубата обаче се оказа фатална за капитана на Жътварите, защото той бе автоматично елиминиран и напусна играта на крачка от финала.

 

Победата на Лазиронов му донесе допълнително жълтици и възможност да избира между имунитет и предимство за племето в днешната номинационна битка. Той доблестно избра предимство за съплеменниците си.

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (4)

Димитър Тодор е Един Селяндур с Селско Поведение и Селско Арогантно Отношение към Жените.
29.11.2020 18:13 / Отговор
Роси Тошко е силен играч тези две кокошки не са за финал(сестрите)
30.11.2020 22:02 / Отговор
Аз Други са завистливите и злобните...., на които не им е мястото там.
01.12.2020 11:09 / Отговор
Иван Вие виждали ли сте "мъж" висок 1 метър с красноречивия прякор табуретката :):):) , да не е КОПЛЕКСАР И ЗЛОБАР а в случая и много много МНОГО ТЪП И ОГРАНИЧЕН
12.12.2020 11:19 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати