Меню

Избрани новини

Риалити

„Игри на волята“ вече има нов шампион, който грабна 100 бона! Ето как отпразнува победата (видео)

Предизвестена от LifeOnline.bg победа

 

Финалът на надпреварата за 100 000 лв. поднесе на зрителите на NOVA битка между истински титани в "Игри на волята". Последното излизане на Арената за Борислав и Милен беше съпътствано с много емоции, но и с готовност да дадат всичко от себе си, за да грабнат победата.

 

Съпруг и баща, Милен успя да завоюва преднина още в началото и тя му беше достатъчна, за да се превърне във вторият шампион на „Игри на волята”, както LifeOnline.bg ви информира доста преди излъчването на записа от финалния сблъсък.

 

 

Последните часове на претендентите за първото място в екстремното риалити бяха силно емоционални. Те се срещнаха за един последен Съвет с финалистите Ваня, Вайс, Йоанна, Джералдин, Лазаринов, Екатерина и Тодор.

 

Събрани около лагерния огън те направиха едно последно гласуване. В него четирима от отпадналите играчи посочиха Милен като достойния победител. Трима дадоха гласа си Боби.

 

След съвета, емоционална изненада разчувства последните двама воини. За да ги окуражат по пътя към победата дойдоха най-близките им хора. Появата на съпругата Нина и синът на Милен Алекс разчувства водещата Ралица Паскалева и дори очите на конкурентът Боби се напълниха със сълзи.

 

Той също имаше важна за него среща. За да подкрепи своя син беше дошъл бащата на Борислав, който водеше и любимото му куче – френския булдог Бък.

 

Трасето бе най-сложното за този сезон на Арената – точност, прецизност, хладнокръвие, издръжливост и огромна воля бяха необходими за победата.

 

Милен и Борислав стартираха заедно, но след преодоляване на първото препятствие, мерникът на състезателя по културизъм му изневери и противникът му натрупа солидна преднина.

 

Обратът беше възможен, но Милен се движеше уверено и се учеше от всяка своя грешка, а това му помогна първи да се качи по стълбата и да развее победоносно знамето на „Игри на волята”.

 

 

Борислав едва успя да преполови трасето и призна, че това най-много го е разочаровало, защото искал да изпита предизвикателството на всички елементи.

 

Победителят Милен Цветков е играчът с най-много победи на Арената - 22. Въпреки липсата на опит в директни елиминационни битки, още от първия ден в играта всички видяха в него най-голяма конкуренция – мъжете искаха да премерят сили, а жените да го победят в логическите игри.

 

Щом влезеше в битка той се превръщаше в машина, която не може да бъде победена. Той достигаше до победите с чест и достойнство, а това му спечели уважението на всички.

 

„Тръгвам си от „Игри на волята” като победител. По-богат със 100 000 лв., по-богат с приятели, на които знам, че мога да разчитам и които не очаквах да намеря тук. Щастлив съм от факта, че успях да докажа на себе си, че го мога!”, каза победителят във втория сезон на приключенското риалити при напускане на Арената, на която успя да надвие останалите 25 воини от сезона.

 

Снощи почти всички участници се бяха събрали заедно за да изгледат финалния епизод на предаването и да отпразнуват победата на Милен, който след излъчването на сезона ще получи по сметката си 100 000 лева.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза