Меню

Избрани новини

Риалити

Заради жегите снимат битките в "Игри на волята" на залез и по тъмно

Снимките на трети сезон вече са в разгара си

 

Битките на участниците в новия сезон на Игри на волята: България се снимат след залез слънце на брега на морето.

 

Освен ново изживяване за състезателите и зрителите, това се налага и от изключително високите температури и парещото слънце, които пречат за отличното представяне на племената в битките.

 

Борейки се за големия приз от 100 000 лева, те ще трябва да преминат през още повече изпитния и тежки задачи, противопоставяйки силата на волята и физическите възможности. 

 

"Нощните битки предразполагат не само участниците, но и зрителите към съвсем друго усещане. Ще изненадаме всички с много новости този сезон. Няма човек, който да е подготвен да спечели тази игра още с влизането и нашите участници го разбират по трудния начин", заяви продуцентът на предаването Витомир Саръиванов пред NOVA. 

 

 

 

Снимките на новия сезон вече текат, а зрителите ще могат да проследят всяка игра през обективите на 22 камери, които дебнат за най-малкото движение на участниците в третия сезон.

 

Припомнете си, че след края на предишния сезон се развихри серия от скандали, в които Тодор Желязков обвини продуцентите на първите два сезона „Олд скул“, че са застрашили живота му и здравето му.

 

Те от своя страна му изпратиха нотариална покана за 100 хиляди заради нарушение на договора в клаузата разкриване на вътрешна информация.

 

Сега очевидно подизпълнителя в лицето на компанията на Саръиванов е ангажирана с цялостния проект.

 

По коридорите на телевизията се шушука за разцепление в редиците на „Олд скул“. Дългогодишният корифей на „ВИП Брадър“ Радослав Тушев се е заел с проекта на bTV „Ергенът“, но без своя досегашен съмишленик Нико Тупарев.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати