Меню

Избрани новини

Риалити

Бургазлии пропищяха от мутрата Тодор от „Игри на волята“ (видео)

Биячът има дълго криминално досие

 

Арогантното поведение на Тодор Желязков в "Игри на волята" е негова запазена марка, и датира от годините на неговото юношество.

 

Бургазлии още помнят терора, на който са подлагани определени техни съграждани. А самия Тодор има доста криминални прояви в миналото.

 

Той е бил част от известна мутренска групировка, а като доказателство на това публикуваме клип, в който ясно се вижда и чува как отправя заплахи към полицаи.

 

В риалити шоуто „Игри на волята“ Тодор се представяше само като шампион по бразилско джиу джитсу и треньор. Умишлено е пропуснал да спомене, че е действащо лице в редица крими хроники.

 

Прякорът му е Табуретката и преди няколко години бе обявен за местно издирване заради побой над охраната в бургаска дискотека. Съден е за нападение и грабеж в ж.к. „Меден рудник”, като по време на ареста тогава оказа съпротива и нападна единия от униформените.

 След убийството на Калоян Стоянчов - Голяма Рижа през 2009 именно Тодор Желязков бе сред мутрите, които крещяха и обиждаха публично полицаите, попречили им да линчуват Петко Лисичков.

 

Той твърди, че жената до него и трите им деца са го променили, но негови съграждани се изсмяха на това негово твърдение.

В шоуто бургазлията до последно смяташе себе си за най-добрият, най-силният и най-заслужил победата във формата, дори в съня си се виждаше с чека от 100 бона в ръка.

 

Той се оплака, че се е подвел – очаквал наградата да бъде като в 1-ви сезон 200 хиляди, едва след като влязъл в каста научил, че ще вземе само половината ако се пребори на финала.

 

Тодор се изяви и като мъж, считащ жените за неспособни да победят, но падна не от една, а от две жени.

 

Сестрите Йоанна и Екатерина му разказаха играта в елиминационна битка и така сбъднаха най-големият му кошмар - да падне от жена.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза