Меню

Избрани новини

Клюкарник

Повярва си! Мани се взе за звезда – пуска тениски със своя лик по 15 лв. (снимка)

"Аква Мани" самоиронично е наречена героинята й

 

Мани Ву от „Игри на волята“ е участничката, която най-много "вярва в себе си", макар и да няма кой знае какво покритие на самочувствието си.

 

По нейни думи тя е извела племето на Бойците до този етап на шоуто, освен това тя се самоопределя като най-атрактивната жена в Игрите.

 

Въпреки че Мани бе представена като „мастер миглопластика“, истинската й професия е касиерка в голям телеком, както първо LifeOnline.bg писа вчера.

 

 

Това не пречи на продавачката на телефони да се възприема като звезда, понеже всяка вечер занимава по час-два аудиторията в праймтайма на NOVA.

 

Сега виетнамката ще „радва“ и феновете си с мърчандайзинг – тениски с нейния лик и знака на вечно губещите Бойци. Образа е наречен самоиронично „Аква Мани“, напомняйки за проблемите на участничката с битките във вода.

 

Цената е скромна като за "изгряваща звезда" - само 14,99, а стоката ще се продава по пазарите, но по заявка?! 

Мани обаче не смята да спира до тук, тя е решила да използва набраната телевизионна инерция и планира да атакува ново риалити предаване.

 

Касиерката в телекома демонстрира умения и в кухнята.

 

„Паеля с морски дарове, поднесена в ананас. Как мислите – да се пробвам ли в Master Chef?“, пърха с гигантски мигли Мани пред последователите си онлайн.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза