Меню

Избрани новини

Риалити

Мани фалира! Бизнеса с мигли не върви, вече е касиерка в телеком!

Виетнамката продължава да оцелява въпреки опитите да я отстранят

 

Най-слабото звено на Бойците в Игри на волята Мани, често е обвинявана, че „не става за нищо“, поне що се отнася до племенните битки.

 

Оказва се, че и като „Мастер миглопластика“ (каквото и да означава това), не я бива много, защото очевидно не работи в своя салон, както беше обявено при представянето й, а е касиерка в офиса на известен телеком, видя репортер на LifeOnline.bg.

 

Наша проверка показа, че страницата на салона й има само 15-16 лайка, а активността й там е замръзнала на юни миналата година. Мани отдавна не е качвала снимки с "плода" на своя труд - миглопластиката, затова пък публикува видео на което пърха с мигли облечена в униформа от "офиса" където работи.  

 

Освен критики заради участието й в „Игри на волята“, в социалните мрежи Мани Ву търпи и сериозни упреци относно прекомерната употреба на филтри върху снимките й, както и за целия й външен вид.

 

 

 

Мани е един от участниците, който съплеменниците й се опитват да отстранят от самото начало на шоуто, но все не успяват и тя продължава да ги дърпа назад.

 

Във вчерашния епизод нейното племе загуби териториалната битка и отново отива да мизерства на дивата река, докато Шампионите ще се радват на лукса в Резиденцията, а приключенците се връщат при козите в Стопанството.

 

Отшелникът Мартин успя да елиминира последната възможност за оставане в Игрите за Калоян и така остава да властва на Плажа на отшелника. Той е най-богатият участник с около 800 гроша. Наградата му за поредната четвърта победа беше хладилна чанта с едно готово за готвене пиле.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза