Меню

Избрани новини

Пикантерии

Леля Соня от „Игри на волята“ си показва силикона (снимка)

Нашарената с татуси милфара демонстрира напомпана гръд

 

Една от най-изявените жени в третия сезон на „Игри на волята“ е Соня Милева. Освен с ясна стратегия и издръжливо тяло, милфарата изпъква пред останалите с едни стегнати гърди напред.

 

Оказва се, че 43 годишният главен експерт в държавната администрация се гордее с тунинга си и не се срамува да го показва.

 

В мрежата се появи снимка на Соня, която си е щракнала гордо селфи изпъчена в огледалото, за да покаже имплантираната си придобивка.

 

Не е ясно за кого е правена снимката, най-вероятно за някоя приятелка, която да „завижда“ за напомпаната гръдна обиколка н софиянката.

 

Съдейки по изражението на леля Соня, тя определено е щастлива от резултатите и не може да им се нарадва.


Апокрифно в мрежата се разпространява тази снимка, която цензурираме

Междувременно племето на Бойците, в което нашареното с татуси Сонче членува, е раздирано от вътрешни междуособици. Разделени на лагери двете дами Соня и Мани са се обградили с по двама мъже.

 

По-младата и апетитна конкурентка Мани видимо дразни застаряващата групичка на Стоян , Соня и Морунов. Устата бургазлийка с азиатски корени обаче успя да си купи имунитет и през следващите две седмици ще продължава да ходи по нервите на съплеменниците си.

 

Именно Соня е най-големия критик на Мани и не спира да коментира, че е екзотичната брюнетка е влязла в шоуто „само да се показва“ и „да разходи 5 - 6 рокли“…

 

Оказва се обаче, ексхибиционизма е присъщ и на самата нея.

 

Тази вечер в Капитанска битка се изправят лидерите на племената Морунов за Ловците, Валентин за Приключенците и Братоев за Шампионите.

 

 

<

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (1)

???? Абе и Сончето си я бива жалко не можа да продължи заедно с Мани
09.10.2021 13:05 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати