Меню

Избрани новини

Риалити

Зрители и участници възроптаха срещу силиконовата Красима: „Подмолна нагаждачка и лицемерка…“ (видео)

Фалшива ли е травмата, заради която отпадна Елена?

 

Напомпаната блондинка Красима от отбора на Жълтите продължава да трупа негативи покрай участието си в „Игри на волята“.

 

От няколко седмици тя е на мушката на Елизабет и Андрей, които я разобличиха пред зрителите като нагаждаща се и лицемерна личност, амбицирана да достигне до финала с фалшива усмивка на лице и миловидно поведение.

 

И ако до тук нямаше кой знае какви потърпевши от поведението й, то през изминалата седмица неочаквано пострада Елена, която е сериозно застрашена да отпадне от шоуто заради Бамби.

 

Всичко започна с номинирането на силиконовата варненка, след което тя падна уж неволно, и се нарани край басейна в Резиденцията.

 

Така тя се оказа с травма на крака, която по решение на медицинския екип не й позволява да се яви на битка за спасение, което автоматично я спаси.

 

Правилата на играта изпратиха на нейно място следващия с най-много гласове от номинациите – Елена, която в крайна сметка загуби битката от Елизабет и в понеделник ще се изправи пред отшелника Мартин в битка за оцеляване.

 

 

Отколешен противник на щангистката, ски бегачът Андрей изрази разочарованието си от това, че Красима дори не е благодарила на Елена, която ще заеме нейното място.

 

Реакцията й направо ме поразява… Нищо не каза, "е айде, отивайте да се биете, аз тука ще си почина малко, ще полежа, плажче, басейнче, а вие там ходете да се биете… айде, ще се видим после… " Супер ме дразни.

Грозно поведение, въобще не ме кефи, както не ме кефи от първия ден, днеска все по-зле и по-зле става. Не обичам такива хора!“, заковава Андрей, докато Красима бе показана доволно да се хили след новината, че друг ще отиде на заколение вместо нея.

 

„На Красима въобще не й пука, че някой може да отпадне вместо нея, само си казва „Йес, добре, че не бях аз…““, отбелязва другият сериозен критик Елизабет. И тя както Андрей е на мнение, че Красима е „котва“, която те мъкнат през цялото време.

 

Елизабет неведнъж е обръщала внимание на лицемерното и подмолно поведение с фалшиви усмивки и комплименти, зад които стоят подло отношение и предварително скроените пъклени планове на русата амбиция.

 

Зрителите също не останаха безразлични към случващото се и заподозряха силиконовото Бамби в умишлено нараняване. Те се усъмниха в „тежката“ й травма и докторската забрана за участие в двубоя на следващия ден.

 

Феновете на конспиративните теории дори заподозряха участието на екипа в „спасяването“ на Красима, която както вече LifeOnline.bg съобщи, е сигурен финалист за победата в шоуто.

 

 

 

 

 LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза