Меню

Избрани новини

Пикантерии

Соня от „Игрите“ проговори за голите снимки!

Силиконовата блондинка разкри голяма своя драма

 

Служителката от държавната администрация Соня Милева напусна изненадващо "Игри на волята", след като неочаквано трябваше да се бори за оставането си в екстремното шоу.

Тя премери търпение, концентрация и най-вече сила на духа с Елизабет и Елена, които заеха второ и трето място, и Мани, която се спаси първа.

 

След отпадането, първото интервю, което тя даде, беше за сутрешния блок на NOVA.

 

„Знам кой е човека пуснал въпросната снимка. Знам защото аз съм му се доверила и съм му я изпратила. Това е нещо много лично, а този човек е злоупотребил с моето доверие. Аз съм на снимката, и ми стана ужасно неприятно когато разбрах, че е в Интернет. Сигурна съм, че всеки има такива снимки в телефона си…“, така Соня отговори на въпрос относно снимката й по гърди, за която първо писа LifeOnline.bg.

 

 

Тя добави, че е закрила профила си в социалната мрежа още преди да влее в „Игри на волята“, изпитание, за което тя сподели:

 

"От един свят рязко попадаш в друг свят и не си оценил нищо. Чувството е странно, още не знам какво ми се случи. В битките никога не трябва да се подценява момента с късмета. Тази битка беше около три часа под жарко слънце и най-добрият участник може да се провали, да изпусне въжето, да изгуби баланс или каквото и да е.

 

В нашето племе нямаше подкрепа. Видях едни неприемливи черти в другите. Аз също не съм перфектна, имам своите недостатъчни и те са много, но в един момент реших да се отдръпна от така наречената женска близост. Имаше един период и в който трябваше да се адаптирам - към моя си живот, и видях плюсовете във всичко, което ми се случва", обясни ситуацията Соня.

 

Най-тежката битка в живота й обаче не е свързана нито с "Игри на волята", нито с голите кадри в социалните мрежи. А с детето, което е изгубила!

 

"Най-тежката ми битка беше да се изправя, след като загубих сина си. Това беше една черна бездна. Не живеех. Тялото ми изпълняваше само физиологични функции, нищо повече. Едва успях да се покажа на повърхността. Цялото пътуване към мен започна тогава. Тогава опознах реално себе си, за да мога да се усъвършенствам, да мога да бъда даваща", разкрива най-голямата драма в живота си блондинката.

 

Другият елиминиран е Елена, която отива при Мартин на плажа на отшелника. В понеделник двамата ще се сблъскат в двубой за оцеляване в "Игри на волята". До участие в битката за Елена се стигна след като номинираната Красима си навехна крака и лекарите е й позволиха да се бие на елиминационен дуел.

 

 

 

 

 

 LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (1)

???? Много ме е яд че не можа да продължи
09.10.2021 13:09 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати