Меню

Избрани новини

Риалити

Георги Братоев стои зад измамата с храната в „Игри на волята“?

Жена му мъкнела чували със запаси на дивата река?

 

Преди седмица се разрази буря от негативни коментари заради най-голямата измама в историята на „Игри на волята“. Водещите на предаването разкриха как племето на Шампионите, което бе цялата седмица на реката без храна според правилата на играта, всъщност добре си е похапвало.

 

Бяха показани кадри как участниците си пекат наденички край огъня и мажат филии с пастет, благодарение на скрит в гората чувал, пълен с храна.

 

Капитанът на племето Александър първо се направи на приятно разсеян и отрече да са яли на корем, но после агресивно призна, че той е организирал всичко, за което получи наказание служебна номинация, която той не прие и напусна играта своеволно.

 

 

Наблюдателни зрители обаче се усъмниха в някои факти показани в предаването и странното стечение на обстоятелствата, сочещи, че истината е малко по-различна.

 

Според нова версия в основата на измамата стои волейболната ни звезда Георги Братоев.

 

„Не ви ли се струва малко нагласено? Братоев получава травма в деня, в който екипът разкрива пред зрителите тази грозна постъпка с преяждането. Може би просто искат да запазят авторитета му на национален спортист, който със сигурност не желае да разваля репутацията си. Всички много се съмняваме, че някой стои без храна със седмици, не сме малоумни“, пишат прозорливи зрители на риалити шоуто.

 

Братоев е измислил тарикатлъка за вкарване на чували с храна. Той си тръгна от предаването изненадващо ден по-рано. Официалната причина бе раменна контузия, но зрители се усъмниха, че това е оправдание и всъщност Братоев си е тръгнал, за да не се набърква името му в позорния скандал.

 

Очевидно предупреден от някой от продукцията, че измамата им е разкрита.

 

 

Именно волейболистът бе най-притеснен, че ще трябва да изкара цяла седмица на реката без храна и постоянно повтаряше, че няма да издържи и ден.

 

Виждали сме жена му Пламена да носи чували с храна край реката. Явно са се разбрали предварително къде точно да ги оставя“, разказват туристи, попаднали в близост до снимките на „Игри на волята“ цитирани от Уикенд.

 

Гневни зрители засипаха профила на Братоев в социалните мрежи с въпроси и обвинения относно скандала.

 

„Не бягам от отговорност. Съжалявам за случилото се. Аз съм един от главните организатори и си го признавам“, разкри в крайна сметка самият Братоев.

 

Това не се случва за първи път в „Игри на волята“. И в миналите сезони е имало подобни неща, но просто не са хващали измамниците.

 

Междувременно Шампионите, които загубиха името си и сега се наричат Жълти, успяха да победят в Териториална битка, след като изтърпяха наказание още една седмица на дивата река, и сега се радват на лукса на Резиденцията.

 

Тази вечер предстои втора номинационна битка между Жълтите и Приключенците.

 

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати