Меню

Избрани новини

Риалити

Финалист от „Игрите“ съди продукцията за 200 хиляди!

Според Юлиян всичко в шоуто е манипулирано

 

Финалистът от първия сезон на "Игри на волята - България" Юлиян Златев продължава да да бъде най-скандалния участник в предаването въпреки края на сезона с негово участие.

 

Женомразецът води дела срещу продукцията вече две години. Физкултурника е подал три иска срещу продуцента „Олд скул“ на обща стойност 200 000 лева.

 

Толкова, колкото той смята, че са му били отнети, заради промяна в правилата на играта. В крайна сметка предаването бе спечелено от Добрин. А заядливецът се съмнява в коректността на зрителския вот.


Той се кълне, че вотът е манипулиран пред столичен ежедневник. Веднага след края на шоуто Юлиян поискал да види резултатите. Продуцентите обещали да му ги дадат, това все още не се е случило.

 

Това навеждало Златев на мисълта, че съмненията му не са безпочвени. За две години откакто делото е в ход те не са представили никакви резултати, твърди още потърпевшия, който е на мнение, че ще загуби съдебната битка.

 

 

Усетил накъде вървят нещата още като бил в игрите, и няколко пъти заплашил продукцията с адвокати, по време на снимките на шоуто.

 

Според него това му изиграло лоша шега. В договора му пишело, че победителят ще се определя на Арената. А изведнъж, дни преди финала, екипа съобщили на играчите, че зрителите ще го изберат чрез гласуване.

 

Златев се съмнява в коректността на продукцията, от която по негово мнение са решили да не му дадат наградата от 200 хиляди лева."Изкараха ме злодей и женомразец. Показаха ме съвсем друг образ от този, който съм в действителност. А аз тогава имах сериозна приятелка. Вече съм женен. Работя с малки деца. Това много ми се отрази. Бях стресиран. Един от исковете е точно за уронване на авторитета ми", обяснява Юлиян, за когото излъченото по телевизията е силно манипулирано.

 

АНКЕТА: Финалът на кое тв състезание очаквате с нетърпение?

 

Преди седмици Юлиян Златев се омъжи за чаровната си годеница

 

 

Златев вярва, че има и други участници, които се чувстват употребени от екипа на шоуто. Но нямат смелостта, времето и най-вече средствата, за да заведат дело срещу "Игри на волята".

 

Страх и липса на средства да тръгнат срещу такава голяма компания са причините, които възпират останалите потърпевши предполага Юлиян. Лично той разчитал на роднина с финансови възможности, който му помагал за разходите за адвокат.

 

„Тези от "Игри на волята" удариха греда с мен. Няма да ме лъжат и ще си взема 200 000 лева. Все пак това е най-голямата наградата, давана в предаване", заканва се заядливо Юлиян.

 

Припомнете си, че миналата години срещу продуцентите и телевизията, която излъчва състезанието нададе вой и Тодор от втория сезон. Тогава шампионът по Жиу-жицу от Бургас се оплака, че е получил нотариална покана да плати 100 хиляди (колкото беше наградата за сезон 2) като неустойка по нарушаване на договора.

 

Желязков разгневи продукцията, защото ги обвини в манипулации и неглижиране на здравето, сигурността и безопасността на състезателите по време на снимачния процес. Бургазлията  дори се закани също да съди продуцентите, но така и повече не е говорил по темата в публичното пространство.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза