Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ясен е победителят в „Игри на волята 3“!

Добре осведомен източник издаде каква е финалната тройка.

 

Снимките на шоуто "Игри на волята" отдавна приключиха, в това число и финалната битка, и отново за разлика от първи сезон, победителят пак ще бъде решен на арената, а не чрез зрителски вот.

 

Според източника и този път жена няма да бъде победител в предаването, макар че изначално този сезон се водеше от очеизбождаща тънката феминистката линия, по която вървят сценаристите на шоуто.

 

Освен това, противно на очакванията, Симеон не е победител в състезанието, въпреки че засега да изглежда, че той е очевидният лидер сред двете останали племена, тези на Приключеците и Бойците.

 

Все пак напористия борец ще успее да се добере до финала, но ще се класира втори, твърди нашето птиченце.

 

АНКЕТА: Финалът на кое тв състезание очаквате с нетърпение?

 

 

 

То, нашето птиченце, както и миналата година, ни издаде, че в топ три на победителите ще има все пак жена. Това обаче няма да е сладкото миньонче Елизабет, а хитрата полска кума-лиса, третата от козите в стопанството Паулина, наричана за по-кратко Поли.

 

Според нашият източник, който се кълне в най-милото си, победителят този сезон е Андрей.

 


 

Андрей Гридин е 32 годишен емигрант от Казахстан. Въпреки че е сред най-успелите ултрамаратонци ски-бегачи на страната си, която представя на Олимпийските игри в Сочи, Андрей твърди, че е напуснал родината  защото не му харесвали „игрите и машинациите в спорта и как се ръководи той“ в Казахстан.

 

До сега в "Игри на волята" Андрей се отличава с изключително честолюбие, честност, откровеност, въздържаност и спортсменство.

 

Доста пъти поведението му остава неразбрано от неговите съотборници. В началото той бе мълчалив и предпочиташе да слуша и наблюдава отколкото да говори. Казваше, че делата на арената са по-важни отколкото приказките на масата.

 

След старта на предаването бе смятан от индивидуален играч от съплеменниците си Шампиони, но впоследствие успя да се отпусне и да се сприятели с някои от тях и по-специално с Елизабет, гимнастичка, която пропуска участието си в Олимпиадата заради тежка травма в петата.

 

Във вчерашния епизод, в капитанска битка се изправиха именно Елизабет и Валентин от Приключеците. В съревнованието им помагаха Неделчо за Елизабет и бившият й съотборник Борис, който бе избран за секундант от Вальо.

 

Двамата Приключенци надвиха Бойците, но от продукцията анулираха тяхната победа заради тарикатлъка на Борис Налбантов, който е рекордьор на Гинес по набирания.

 

 

 

Няма да поставяме под въпрос дали и за рекордите си дипломираният юрист не е приложил някоя измама, както направи на Арената вчера.

 

В крайна сметка двамата капитани и техните помощници се завърнаха в териториите си без да донесат предимство на нито едно от двете племена.

 

В сряда предстои първата за седмицата елиминационна битка. Борис и останалите от племето на Приключенците, които обитават Стопанството, са амбицирани да накажат Бойците и по-специално Елизабет за силните думи, изречени в понеделник.

 

Тогава след като Бойците победиха в Битката за територия и спечелиха отново резиденцията, Елизабет заяви, че това е най-комплексния състав на племето от началото на сезона.

 

Това ужасно много подразни Боби, а в комбинация със суровата загуба, той се поддаде на чувствата си и се изложи с неспортсменско поведение, това коментираха зрители, изразили мнение в социалните мрежи.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати