Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Цял месец Гери Дончева е на екзотично пътуване! Кой плаща? (снимки и видео)

Родната красавица се отбеляза от десетки екзотични кътчета с образ и картина

Едрогърдата Тв водеща Гери Дончева се разполага нашироко в петзвезден лукс в Азия, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Телевизионната водеща, която в последно време не се спира от светски изяви и пътувания по всички краища на земното кълбо, сега се оказва в центъра на още една слънчева дестинация - Филипините.

След като прекара Нова година на остров Мавриции, за което първо разказа нашата медия, и повдигна много въпросителни около себе си, сега става ясно, че талантливата хубавица се подвизава в Манила - столицата на държавата с над 7000 острова.

От сторитата в Инстаграм акаунта на Дончева се виждат скъпи хотели, лъскави закуски и вечери, петзвездно обслужване и всичко това в най-новия хотел в Манила - SEDA (построен само преди година).

Злите езици започнаха да гадаят кой плаща тлъстите сметки, кой споделя слънчевите утрини с нея?! Както всяко нещо и това си има обяснение - всъщност Гери е там по работа - тя е “schedule operative manager”, както сама писа в своя Фейсбук акаунт, в Организацията на световния конкурс Miss Global.

Също така е и водеща на всички мероприятия - пресконференции, срещи, предварителни шоу програми, организирани от конкурса преди самата финална вечер, която ще се състои на 11-и февруари на същото място, където се състоя през 2015.

От там нашенката се върна с победа за България - корона и няколко ленти. Разбира се организацията поема всичките разноски, че даже и си плащат немалко за нейния труд, издават приближени до Дончева.

Оказва се, че Гери Дончева няма нищо против да участва и в телевизионни предавания на филипинска почва давайки съвети на млади момичета за блестящо представяне на конкурси от най-висок ранг.

Освен лъскавата страна на монетата Дончева сподели и потресаващи видеа с деца и възрастни хора от домове за сираци и за бездомници, които тя и момичетата в конкурса посетиха като част от благотворителната мисия, която започна в Камбоджа и Виетнам преди години.

Финалът на конкурса Мис Глобал ще бъде на 11-и февруари!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати