Меню

Избрани новини

Музика

Вижте как ще изглежда изпълнението на Жана Бергендорф на „Евровизия“ (видео)

В неделя надвечер премина първата репетиция за първи полуфинал на EQUINOX

Българските участници от Equinox на Евровизия 2018 са вече в Лисабон, а вчера в 18:05 португалско време започна и тяхната първа репетиция, научи репортер на LifeOnline.bg.

Организаторите продават билети и за репетициите, на които присъстват и представители от конкурентните отбори, както и акредитирани журналисти.

От показаното статично видео от изпълнението на песента "Bones" не може да се получи пълна представа за хореографията и сценичното представяне на участниците, но от 40-те секунди показани в мрежата от изпълнението на Жана и компания изглежда без хореография и хаотично.

Междувременно както вече LifeOnline.bg съобщи чешкият представител пострада по време на репетицията

Някои блогъри заподозряха опит за ПР и скрита реклама, трупане на предварителни дивиденти и симпатия, както и за евентуално по нататъшно оправдание за по-скромната хореография на иначе динамичната песен на Миколас Йозеф.

Засега за победител е сочена песента представящото Израел изпълнение на Нетта Барзилай – „Toy“ (Играчка).

На 8 май е първият полуфинал на "Евровизия" като България е поставена под номер 10 от жребия. 

Сформираната специално за състезанието група Equinox е предвождана от Жана Бегендорф, компания й правят музикантите Джей Джей, Владимир Михайлов, Джони Мануел и Трей Кембъл.

Двете чужди имена са на популярни американски изпълнители - единият участва в „Америка търси талант“ през 2017 г., като достига до полуфиналите на предаването и се превръща в интернет сензация, а другият работи с актуални изпълнители като Дуа Липа.

Композитор на песента „Bones“ е Борислав Миланов, благодарение на когото България достигна до второто и четвъртото място на „Евровизия“ в последните две издания - с Поли Генова с "If Love Was a Crime" (2016) и Кристиан Костов с "Beautiful Mess".

Продуценти на песента са и Борислав Миланов и Йоаким Першон. За хореографията Equinox са се доверили на професионалист, който има предишни победи в конкурса.

За българската песен своя вот ще могат да дадат зрители от общо 21 държави:

Великобритания, Испания, Белгия, Гърция, Кипър, Австрия, Чехия, Хърватия, Ирландия, Израел, Македония, Финландия, Швейцария, Естония, Литва, Португалия, Албания, Армения, Азербайджан, Беларус и Исландия.

Вторият полуфинал на международния песенен конкурс е на 10 май, а финалът - на 12 май.

Очаква се в него да участва миналогодишният победител Салвадор Собрал, който претърпя успешна сърдечна трансплантация в края на миналата година.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати