Меню

Избрани новини

Музика

Вижте как ще изглежда изпълнението на Жана Бергендорф на „Евровизия“ (видео)

В неделя надвечер премина първата репетиция за първи полуфинал на EQUINOX

Българските участници от Equinox на Евровизия 2018 са вече в Лисабон, а вчера в 18:05 португалско време започна и тяхната първа репетиция, научи репортер на LifeOnline.bg.

Организаторите продават билети и за репетициите, на които присъстват и представители от конкурентните отбори, както и акредитирани журналисти.

От показаното статично видео от изпълнението на песента "Bones" не може да се получи пълна представа за хореографията и сценичното представяне на участниците, но от 40-те секунди показани в мрежата от изпълнението на Жана и компания изглежда без хореография и хаотично.

Междувременно както вече LifeOnline.bg съобщи чешкият представител пострада по време на репетицията

Някои блогъри заподозряха опит за ПР и скрита реклама, трупане на предварителни дивиденти и симпатия, както и за евентуално по нататъшно оправдание за по-скромната хореография на иначе динамичната песен на Миколас Йозеф.

Засега за победител е сочена песента представящото Израел изпълнение на Нетта Барзилай – „Toy“ (Играчка).

На 8 май е първият полуфинал на "Евровизия" като България е поставена под номер 10 от жребия. 

Сформираната специално за състезанието група Equinox е предвождана от Жана Бегендорф, компания й правят музикантите Джей Джей, Владимир Михайлов, Джони Мануел и Трей Кембъл.

Двете чужди имена са на популярни американски изпълнители - единият участва в „Америка търси талант“ през 2017 г., като достига до полуфиналите на предаването и се превръща в интернет сензация, а другият работи с актуални изпълнители като Дуа Липа.

Композитор на песента „Bones“ е Борислав Миланов, благодарение на когото България достигна до второто и четвъртото място на „Евровизия“ в последните две издания - с Поли Генова с "If Love Was a Crime" (2016) и Кристиан Костов с "Beautiful Mess".

Продуценти на песента са и Борислав Миланов и Йоаким Першон. За хореографията Equinox са се доверили на професионалист, който има предишни победи в конкурса.

За българската песен своя вот ще могат да дадат зрители от общо 21 държави:

Великобритания, Испания, Белгия, Гърция, Кипър, Австрия, Чехия, Хърватия, Ирландия, Израел, Македония, Финландия, Швейцария, Естония, Литва, Португалия, Албания, Армения, Азербайджан, Беларус и Исландия.

Вторият полуфинал на международния песенен конкурс е на 10 май, а финалът - на 12 май.

Очаква се в него да участва миналогодишният победител Салвадор Собрал, който претърпя успешна сърдечна трансплантация в края на миналата година.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати