Меню

Избрани новини

Музика

Какво мислят букмейкърите за Жана Бергендорф на Евровизия 2018 (видео)

Вижте коефициентите при залаганията за победа

Най-точният барометър за участниците на Евровизия са букмейкърите. Три седмици след представянето на „Bones“, те са поставили българската песен за Евровизия в Лисабон на седма позиция според коефициентите за залаганията, показа проверка на репортер на LifeOnline.bg.

Според тях, най-голям шанс за победа има израелката Neta с песента „Toy“. Следват я Естония, Чехия, Белгия, Австралия и Швеция. „Bones“ на предвожданата от Жана Бергендорф група е на седмо място, а десетката затварят Норвегия и Холандия. Според залозите в първия полифинал България ще се класира с пети резултат.

Дали скандалното минало в личния живот и кариерата на Жана Бергендорф е причина за това подреждане на коефициентите или просто песента ни не е толкова добра?

Коефициентите на букмейкърите за победа в Евровизия към 30 март 2018

Междувременно, българските представители на Евровизия 2018Equinox“ отлитат за първия си концерт в Европа следващата седмица. На 5 април те ще представят българската песен пред международна публика в Лондон, научи репортер на LifeOnline.bg.

„London Eurovision Party” в британската столица е считано за едно от най-големите събития в Европа, предшестващи песенния конкурс. В 11-ото му издание ще се включат и още 20 изпълнители от Евровизия 2018.

Жана Бергендорф, Владимир Михайлов, Георги Симеонов-JJ, Джони Манюел и Трей Кембъл подготвят и специална изненада за феновете в „Café de Paris“.
Песента „Bones“ отбеляза забележителни успехи за българска премиера на „Евровизия“, натрупвайки 2,1 милиона гледания в официалния канал на песенния конкурс в YouTube.

Жана Бергендорф

Най-голям интерес към парчето е регистриран от Израел, Испания, Великобритания, Германия, Гърция, Полша, Русия, Португалия и Холандия. „Bones“ е на трето място в класацията на Spotify България „Viral 50“ за изминалата седмица. Също е на трето място и в класацията на ПРОФОН за най-слушаните български песни в радио- и телевизионния ефир.

Евровизия 2018 ще бъде 63-то ежегодно издание на едноименния песенен конкурс, който ще се проведе в Лисабон, Португалия от 8 до 12 май. През ноември бе обявено завръщането на Русия, така в конкурса ще участват 43 държави.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати