Меню

Избрани новини

Клюкарник

Новата Мис България Теодора Мудева като малка била кривозъба

Коронясаната наскоро за най-красива българка като дете била дебеланка, а като тийнейджърка - с брекети

Мис България'2018 Теодора Мудева, не може д се похвали като повечето класически красавици, че е била и красиво дете.

Не, че е била грозна, но е била далече от представите за красота - в по-детските си години е била въззакръглена, а в пубертета е изправяла криви зъби с брекети, научи репортер на LifeOnline.bg.

Малката Теодора

Разбира се, не дискриминираме хората с криви зъби или тези носещи брекети, но картинката при нея се е допълвала и от очила с диоптри, а тази комбинация вече по-скоро ни навява невесели мисли за сериала "Ugly Betty", а не за мис.

Теодора Мудева в пубертета и сега като Мис

В края на краищата обаче, като в приказката на Андерсен "Грозното патенце", се радваме на happy end и към днешна дата си имаме една 17-годишна миска за чудо и приказ.

Де факто очите ни са виждали какво ли не да дефилира по подиумите на конкурсите за мис - то крокодили ли не бяха, то акули ли не бяха...

Да се върнем на Мудева - младата дама, все още ученичка в Английската гимназия в Бургас, е родом от Сливен. Семейството й е многодетно и скромно. Не са нито заможни, нито известни хора. Има трима братя и една сестра и е възпитавана строго, все още спазва вечерен час за прибиране вкъщи - 22:00. Ходи със свой съученик.

Освен с мода се занимава и със спорт, за да поддържа елегантна фигурата си и има намерение да студенства правни науки.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати