Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Разкритие на LifeOnline! Поредна измама на „Мис Нос“! Не е Най-красива на „Мис Планет“! (снимки)

Тамара Георгиева е провъзгласена за „Мис Талант 2018“

Шумно разгласената победа на международния конкурс „Мис Планет 2018“ на Тамара Георгиева е малко преувеличена, разкри измамата репортер на LifeOnline.bg.

Спорната носителката на титлата за най-красива българка се опита да се докаже като най-красива и в Грузия на конкурс, който всъщност се казва „Мис и Мистър Планет 2018”, сред конкуренция на момичета от няколко континента.

Тамара обаче подведе аудиторията скривайки факта, че не е обявена за Най-красива, а за Най-талантлива.

Титлата също я нарежда сред победителките, но факта за точната формулировка на наградата беше умишлено пропуснат, насаждайки впечатлението, че тя е единствената победителка в конкурса.

От поста си в Инстаграм (в дясно) Тамара внушава, че е единствена победителка в конкурса "Мис и Мистър Планет 2018", което очевидно не е така! (в дясно е пост на друга участничка в конкурса)


Проверка на репортер на LifeOnline.bg показа, че конкурсът „Мис и Мистър Планет 2018“ раздава по четири първи награди, две за мъже и две за жени съответно в категория „Красота“ и втора в категория  „Талант“.

На снимките се вижда, че короната на победителката за красота е по-впечатляваща, по-голяма и по-красива, което е достатъчен факт за тежестта на титлата.

За „Мис Планет Красота“ журито е избрало представителката на Украйна, а първата й подгласничка е от Грузия.

Този конкурс малко прилича на Златния Орфей, където почти всички получаваха награди.

Та и тук е така, раздадени са около 16 награди, сред които е и Мис Талант на Тамара Георгиева.

Като на Златния Орфей - наградите са повече от участниците

Между другото, Тамара не е единствената участничка от България в конкурса състоял се в хотел в Тбилиси.

На състезанието нашенката се представи с новия си обонятелен орган, който се принуди да оперира след критиките, които отнесе заради него и незаслужената според повечето победа на Мис България.

Може би за да докаже, че с нововъведенията е способна да покори целия свят, тя се самопровъзгласи за победителка в конкурс за красота, премълчавайки, че е участвала в конкурс за таланти.

Любопитни сме да разберем какъв е точно нейният талант?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати