Меню

Избрани новини

Клюкарник

С новия нос „Мис Пинокио“ грабна световна титла! (видео)

Тамара е втората българка с победа на „Мис Планет“

Скандалната „Мис България“ Тамара Георгиева, която бе наречена Мис Нос. Мис Пинокио, Буратино и т.н. заради нетипичната форма на обонятелния си орган при избирането си за Мис България 2017, успя да спечели световна титла, но едва след като си направи рино пластика (операция на носа), научи LifeOnline,bg.

За триумфа на международния конкурс „Мис Планет“ съобщиха от предаването „На Кафе“ и излъчиха видео, в което ясно се вижда, че миската се е лишила от характерния вид на нослето.

Освен формата, тя е загубила и част от начина, който говореше. Сега гласът й звучи носово, често срещан страничен ефект при зле направените пластични операции.

Всъщност, конкурсът с гръмко име, който се проведе в Гурзия, не е толкова престижен колкото звучи, макар, че организаторите събират красавици от 34 страни.

На снимките се вижда, че конкуренцията меко казано е на посредствено ниво, сцената е малка, а декора и ефектното осветление скромно почти нискобюджетно.

След като не бе допусната да участва на „Мис Свят“, Тамара трябваше да се задоволи с изява в Грузия.

Припомнете си, че миналата година, когато тя спечели титлата бе сравнявана с Баба Яга. Тогава тя заяви, че нападките няма как да я обидят, тъй като притежавала специфична красота и тя не можела да бъде приета от всички.

Въпреки, че си е направила корекция, Тамара гръмко заяви пред репортер на предаването, че е против пластичните корекции. Екипът на LifeOnline.bg не може да си обясни това противоречие.

Интервюто на репортерката Деси Цонева беше наситено с фактически и други грешки.

Дъщерята на Митко Цонев гръмко обяви, че Тамара е първата, която печели тази титла, истината е друга - преди две години със същата титла се окичи и Марина Войкова.

Освен това Цонева обърка и името на конкурса наричайки го „Мис Планета“.

Припомнете си, че победата на Тамара Георгиева на "Мис България" през 2017 г. предизвика огромен скандал.

С получаването на титлата тя събра огромно неодобрение и обвинения, че не заслужавала короната заради големия си нос.

Гримът и кожата ѝ също бяха критикувани от потребителите.

Организаторите на конкурса пък излязоха с версията, че виновни за лошите снимки били фотографите, пратени от конкуренти да снимат от ъгъл компрометиращ победителката.

Не след дълго носителката на титлата се вслуша в съвета на „Мис България“ 1995 - Евгения Калканджиева, и подложи носа си на корекция.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати