Меню

Избрани новини

Клюкарник

Край с лукса! След сватбата, мъжът на Тоца сви разходите и я заведе на евтино бунгало (снимки)

„Мис България“ се въргаля в старите матраци на колиба за 40 лева

След като завъртя главата й с лукс и разкош и вече се ожени за „Мис България“, новият съпруг на Тоца вече Батинкова, реши да й покаже какво я очаква занапред, научи репортер на LifeOnline.bg.

Бизнесменът, за когото се говори, че е милионер, или не разполага с достатъчно свободни пари, или е голяма циция.

Иво принудил булка Тоца да спи по къмпинги вместо в петзвездни хотели, както тя е свикнала, разказват очевидци.

Медения месец на „младото“ семейство започна със сватбено пътешествие и логично една от спирките е Халкидики, където на втория ръкав - Ситония, в началото на пролетта любовта им се разгоря, за което първо писа LifeOnline.bg.

Клюката гласи, че бившата Мис България и бившия директор на Токуда спят в къмпинг пълен с българи и собственост на Весела Лечева. Точно там беше и сватбата на семейството, което очевидно е в тесни връзки с бившата червена депутатка.

Според слуховете, мъжът на Тоца плащал скромните 40 лева за нощувка, а Тонито се "ширела" в 20 квадрата примитивен лукс.

От свои източници, репортер на LifeOnline.bg научи, че и предишните воаяжи на двойката не били толкова лъскави и луксозно, както се опитвала да ги изкара миската в Инстаграма си.

Даже и да изглеждали луксозни, почивките организирани от Батинков били на далавера и на занижени цени, уредени с връзки чрез познати.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза