Меню

Избрани новини

Клюкарник

Не е глупава! Тоца се похвали – Спокойно, мъжът ми не е бедняк!

Снимка: Фейсбук

Най-оплюваната Мис България (2009 г.) Антония Петрова, реши да отговори на слуховете, че се е прекарала, като си е хванала мъж без пари.

Пред вестника, който най-често обслужва нуждите й от позитивна гласност, наричаната от някои „Мис Крокодил“ даде обстойно интервю по теми, които спорно вълнуват читателите.

Потъналата в публично забвение през последната година Антония, направи фурор, като тайничко и под сурдинка разгласи през април за новия си любовник, с който набързо вдигна скромна сватба - все факти от житието й, за които LifeOnline.bg ви разказа.

Младоженецът Ивайло Батинков, въобще не предполагал, че уж претендиращата за потайност годеница, чрез трети лица пускала „храна“ на медиите, а после изигравала истерични пристъпи, че някой от близките й издава подробности от личния й живот.

Пред Уикенд, миската с няколко дипломи, говори и за пари, макар че, не било хубаво…  

„Не е хубаво да говоря за пари, но живея доста добре и това не се дължи само на съпруга ми. Историята с тези 5000 лева (толкова е струвала сватбата според някои медии, б.р.), е много смешна, защото иначе писаха, че роклята ми струвала 20 хиляди…“, коментира публикациите по свой адрес новоизлюпената госпожа Батинкова.За слуховете, че роклята й е платена от нейната майка, тя се оправдава:

„Майка ми и баща ми, както и неговите родители, не са ни плащали сватбата. Платили сме си я ние. Ако пък са толкова важни цифрите, мога да кажа, че само прическата и гримът ми струваха около 5000. Сватбата беше 3 дни в Гърция, поехме разходите за всички гости. Не знам как ги измислиха тези 5000 лева. Само да отидем да подпишем в гражданското и да се почерпим в един ресторант в София, би струвало толкова. За съжаление, и двамата имаме много зложелатели… „, довършва Тони, която иначе не обича да говори за пари…

Злонамерените слухове перничанката си обяснявала с нейни бивши приятели и негови бивши приятелки – „И двамата сме много търсени и харесвани, колкото и нескромно да звучи. Доста хора се разстроиха от сватбата ни. Когато той покани свои приятели от детството, всички казаха, че докато не го видят с халка, няма да повярват, че се е оженил. И го питаха как се е дал за един месец, като 39 години никоя не го е вързала, а е имало куп желаещи. Злобата и клюките си обяснявам именно с тези бивши връзки.“. 

И както не обича да говори за пари, бившата другарка Бередин продължава по темата дали са верни слуховете, че си е „взела бедняк за мъж“?!

„Спокойно, не съм! Но това не е било най-важното за мен, не е било дори в топ 10 при избора ми на партньор. Много други неща ме впечатлиха в Ивайло… Той има страхотни качества! Много е работлив и е много активен.

Това, което може да свърши за един ден, други хора не могат да свършат за цяла седмица. Изключително интелигентен е, обогатява ме интелектуално. Много е позитивен – хвали новата си придобивка Тоца, както продавач кола в автосалон -  В същото време е голям мъжкар, но и галантен джентълмен.

Изключително възпитан е, от добро семейство, бързо реагира, светкавично мисли, много е комбинативен. Всичко е постигнал сам, което за мен е важно, защото един човек може да има пари, но да е мамино синче или мързелив...“, не спира със суперлативите миската. 

И всичко това, само за да ни внуши, че парите не са били водещи в избора:

„Всички качества, които изброих, може би водят до благосъстояние, но това не бива да фикс идея. Много жени правят грешката да обръщат внимание на крайния ефект – парите на един мъж. Парите идват и си отиват. Важното е, ако някой ден се изгубят, човек да може да изплува. Моят съвет е да изберат умен мъж, който може да се справя в кризисни ситуации, защото всяка жена иска стабилност, никоя не иска мъжът ѝ да е неудачник. Но трябва да оценява качествата му, а не това, което притежава. Въпросът е, ако падне, да може да се изправи, а не да е постигнал нещо заради родителите си, по случайност или благодарение на сенчести моменти от мътилката на 90-те.„, философства юристката с лента и корона.

Дали се е омъжила бързо, защото е забременяла, тя казва - "Със сигурност не съм се омъжила, защото съм била бременна. Но и двамата искаме дете.", признава, че й е време да ражда Антония.

От интервюто още става ясно, че с бившия й мъж са в лоши отношения, но това не зависело от нея, той не можел да я прежали. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза