Меню

Избрани новини

Фен зона

Принцесата на бала! Вижте Ася Капчикова като абитуриентка (снимка)

За разлика от другите победителки в конкурса Ася е запазила своята перфектна визия до днес

Носителката на титлата „Мис Плеймейт“ Ася Капчикова може и да е улегнала и уравновесена на този етап от живота си, но има години, в които е била буйно и непокорно момиче.

Красивото миньонче си спомня с носталгия за буйното си юношество, когато пак е била нежна и женствена, но много по-избухлива, научи репортер на LifeOnline.bg.

Ася хвърли поглед назад към близкото минало на своето завършване и балът, който е крачката към самостоятелния живот и бъдещата реализация.

Тя сподели снимка от своя абитуриентски бал от 2010 година.

На бала си зрелостничката изобщо не е изглеждала като съблазнителката, която се окичи с короната „Мис Плеймейт“, но най-вероятно планът за успех вече е бил подреден в русата главица на 18-годишната Ася.

Прави впечатление, че за разлика от повечето победителки в конкурса, Капчикова не е променила почти нищо по себе си освен пищната гръд, която отваря деколтето й.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Постите ли?

На 11 март започнаха Великденските пости и ще продължат до 28 април - Великден Спазвате ли тези обичаи? Задължително ли трябва да си религиозен, за да спазваш поста или е здравословно и практично с цел прочистване на организма?

 

Покажи резултати