Меню

Избрани новини

Клюкарник

Цеци Красимирова обяви годежа си! Фаталната красавица се омъжва за мултимилионер!

Новината обяви на годишнината от стрелбата на площад „Дам“ в холандската столица

Моделът Цеци Красимирова е готова най-накрая да отдаде сърцето си и да мине под венчилото, научи репортер на LifeOnline.bg.

Късметлията е американският бизнесмен Майкъл Струмейтис, за когото нашата медия вече ви разказа.

В своят Инстаграм акаунт Красимирова сподели снимка на две преплетени ръце, а на безименния пръст на дамската се кипри годежен пръстен с огромен диамант.

Разбира се последователите на Цеци я затрупаха с пожелания за много любов и дълъг съвместен живот. Част от приятелите на Цеци не крият изненадата си от съдбоносното решение, но всички са категорични, че двамата влюбени са родени един за друг.

Годежът се случи в най-важния ден в живота на Красимирова, както го определи самата тя.

Става дума за стрелбата преди 15 години в Амстердам, при която загина тогавашното й гадже Косьо Самоковеца, а тя оцеля като по чудо с куршум в главата. Косьо бе застрелян на площад „Дам” в Амстердам.

Ликвидиран бе на улицата, след като излиза от бижутерски магазин в компанията на Цеци Красимирова, която е ранена в челото от рикоширал куршум.

Цеци Красимирова се сгоди

Колегите от ХотНюс.бг цитират пост от профила й във Фейсбук по повод тъжната годишнина:

"Днес е моят ден. Моят Специален ден... Денят, в който Бог ми даде втори шанс да живея... Моят втори рожден ден... Изминаха 15 години от ужаса, болката, страха, загубата, които преживях там... на онова място... в Амстердам...

Бях млада, наистина много млада и незнаеща, за да осъзная през какво преминавам в онзи момент... Този обрат в живота ми ме направи това, което съм днес... Силна... Вярваща, Благодарна за всеки миг, за всеки ден... фокусирана само и единствено върху това, което ми носи радост и мир.

Също така ме направи и безкомпромисна, когато става въпрос за моята любов, за моето време, за моята истина! Нямам желание нито да се харесвам на някого, нито да променям мнения, измориха ме тези измислени и безсмислени празни движения и театри!!! Ако някой не ме разбира - просто да не се и опитва.

Наслаждавам се на Моя живот! На новия ми живот! Той е само мой и го живея така, както Аз намирам за истински и правилно! Харесвам да казвам често пред приятелите си: Идваме сами и сами си отиваме и всичко е един миг, живейте тук и сега!"Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза