Меню

Избрани новини

Звездите

Цеци Красимирова глезена от американски мултимилионер с рекордно висок IQ

Близките й предричат годеж и скорошна сватба

Tопмоделът от близкото минало, бивша любов на Косьо Самоковеца и прочулия се из Френските Алпи с шампанското и "Шушана" Владимир Вутов, заживя в Барселона с американски мултимилионер, преди да разкрие самоличността му ПИК ни връщат малко назад с предисторията.

В края на 2017 г. оживялата при атентата срещу Самоковеца в Амстердам Цеци Красимирова изживя бурна, но кратка любов със сина на най-богатия българин Цоло Вутов - Владимир.

За няколко месеца дори той се пренесе при нея в Испания, като от там контролираше част от бизнес империята на баща си, която наброява над 26 дружества от различни сектори - миннодобивна индустрия, строителство, инфраструктура и екологичен инженеринг.

Младият Вутов имал сериозни намерения към Цеци, но се е издънил по време на пробния период съвместно съжителство в Барселона. Владимир се оказал болезнено ревнив и се опитал се да сложи юзди на свободолюбивата Цеци.

В един момент тя се почувствала толкова обсебена от Вутов, че не се поколебала да инициира раздялата им, въпреки финансовото му състояние, към което се стремят не едва и две златотърсачки.

Това лято красавицата даде заявка, че има нов мъж в живота си. Както LifeOnline.bg писа - татуираната Красимирова се озова на екзотичния остров Лаукала на Фаджи, който е собственост на австрийския милиардер и основател на фирмата за енергийни напитки "Ред Бул", Дитрих Матешич.

Някои колеги подеха темата и приписаха връзка със 74-годишния австрийски предприемач, чието състояние се изчислява на близо 21 мрд. долара. В това обаче няма и грам истина.

На Лаукала Цеци Красимирова е отмаряла в компанията на своя годеник - американския мултимилионер Майкъл Струмейтис. Сверихме тази информация от двама, независими един от друг източници, убеждават ни мколегите от ПИК.

Според тях скоро след раздялата си с Владимир Вутов, Красимирова се е върнала при Струмейтис и заедно са пътешествали до райския остров Лаукала.

Любовта им възкръснала като Феникс от пепелта с такава сила, че близки до моделката допускат скорошни годеж и сватба.

Майкъл Струмейтис е безумно богат производител и вносител на зърнени храни. Роденият в Илинойс бизнесмен притежава най-голямата компания за производство на органични земеделски добавки в света. Струмейтис идва за първи път в София през 2007 г.

Той е член на "Mensa International" - най-голямото и най-известното дружество на най-големите умове на планетата.

Неговото IQ e 180 - 1 на 20 млн. човека се раждат с такъв коефициент на интелигентност! Връзката на Красимирова и Струмейтис започва преди повече от десет години. Именно Майкъл е този, който изтегля Цеци и дъщеря й Джудит в Барселона, където им купува прекрасна къща.

За синеоката моделка Струмейтис е споделял, че дължи на нея живота си, тъй като след пластична операция, при която получава усложнения и сърдечен удар, тя е тази, която месеци наред бди над леглото му.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати