Меню

Избрани новини

Звездите

Цеци Красимирова глезена от американски мултимилионер с рекордно висок IQ

Близките й предричат годеж и скорошна сватба

Tопмоделът от близкото минало, бивша любов на Косьо Самоковеца и прочулия се из Френските Алпи с шампанското и "Шушана" Владимир Вутов, заживя в Барселона с американски мултимилионер, преди да разкрие самоличността му ПИК ни връщат малко назад с предисторията.

В края на 2017 г. оживялата при атентата срещу Самоковеца в Амстердам Цеци Красимирова изживя бурна, но кратка любов със сина на най-богатия българин Цоло Вутов - Владимир.

За няколко месеца дори той се пренесе при нея в Испания, като от там контролираше част от бизнес империята на баща си, която наброява над 26 дружества от различни сектори - миннодобивна индустрия, строителство, инфраструктура и екологичен инженеринг.

Младият Вутов имал сериозни намерения към Цеци, но се е издънил по време на пробния период съвместно съжителство в Барселона. Владимир се оказал болезнено ревнив и се опитал се да сложи юзди на свободолюбивата Цеци.

В един момент тя се почувствала толкова обсебена от Вутов, че не се поколебала да инициира раздялата им, въпреки финансовото му състояние, към което се стремят не едва и две златотърсачки.

Това лято красавицата даде заявка, че има нов мъж в живота си. Както LifeOnline.bg писа - татуираната Красимирова се озова на екзотичния остров Лаукала на Фаджи, който е собственост на австрийския милиардер и основател на фирмата за енергийни напитки "Ред Бул", Дитрих Матешич.

Някои колеги подеха темата и приписаха връзка със 74-годишния австрийски предприемач, чието състояние се изчислява на близо 21 мрд. долара. В това обаче няма и грам истина.

На Лаукала Цеци Красимирова е отмаряла в компанията на своя годеник - американския мултимилионер Майкъл Струмейтис. Сверихме тази информация от двама, независими един от друг източници, убеждават ни мколегите от ПИК.

Според тях скоро след раздялата си с Владимир Вутов, Красимирова се е върнала при Струмейтис и заедно са пътешествали до райския остров Лаукала.

Любовта им възкръснала като Феникс от пепелта с такава сила, че близки до моделката допускат скорошни годеж и сватба.

Майкъл Струмейтис е безумно богат производител и вносител на зърнени храни. Роденият в Илинойс бизнесмен притежава най-голямата компания за производство на органични земеделски добавки в света. Струмейтис идва за първи път в София през 2007 г.

Той е член на "Mensa International" - най-голямото и най-известното дружество на най-големите умове на планетата.

Неговото IQ e 180 - 1 на 20 млн. човека се раждат с такъв коефициент на интелигентност! Връзката на Красимирова и Струмейтис започва преди повече от десет години. Именно Майкъл е този, който изтегля Цеци и дъщеря й Джудит в Барселона, където им купува прекрасна къща.

За синеоката моделка Струмейтис е споделял, че дължи на нея живота си, тъй като след пластична операция, при която получава усложнения и сърдечен удар, тя е тази, която месеци наред бди над леглото му.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На кой от изброените тв риалити формати сте фен?

През новия пролетен сезон телевизиите ще ни залеят с много риалити програми и предавания. За кое от тях ще отделите от свободното си време и ще гледате с удоволствие?

 

Покажи резултати