Меню

Избрани новини

Фен зона

Бритни Спиърс и младото й гадже заминаха на романтично пътешествие

Певицата сподели интимни снимки с "агънцето"

Бритни Спиърс и 12 години по-младото й гадже Сам Асгари, не могат да скрият чувствата си един към друг. Сега двамата се отправиха на романтично океанско пътешествие, пише 7days.ru. 

Бритни и моделът Сам се срещат вече почти 2 години, и за това време чувствата на двойката не само че не утихват, но и явно се разгарят с нова сила. Сега двамата заминаха заедно на почивка, певицата дори постна снимки от хотелската стая. А малко по-късно в Инстаграм се появи и романтично фото на двамата влюбени на фона на океана. На снимката Бритни нежно целува Сам, а в това време той „запечатва“ момента със селфи.

Припомняме, че Сам и Бритни се срещнаха за първи път, по време на снимките за видеото към песента й „Slumber Party“.  В почивката между снимките, те седели около 20 минути заедно в една стая и разговаряли. Той й оставил номера на телефона си. Бритни сложила листчето в чантата си и напълно изключила за него. Чак 5 месеца по-късно, тя ровела в чантичката си да търси нещо и намерила бележката с номера. Тогава си помислила: „Всъщност той е доста сладък....“ И решила да му се обади. Така и започнало всичко. Сам се оказал готин тип – весел и позитивен, откровеничи Спиърс пред медиите. Както си признава изпълнителката, тя първа го поканила на среща и то в японски ресторант.  Оттогава тя почти не се е разделяла със своя Сам.

Превод от руски език: Ани Атанасова

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза