Меню

Избрани новини

Звездите

Бившият на Цеци Красимирова се къпе със шампанско за 40 бона под звуците на "Шушана"

Само по тениска милионерът се пръска с "Moët" пред изумените погледи на туристите в алпийски ски курорт

Владимир, синът на най-богатия българин Цоло Вутов и желана плячка за столичните бръмчалки, като по чудо е бил без дамска компания във френския ски курорт Куршевел, пише ПИК.

По-рано днес в социалните мрежи плъзна клип, който показа разгула на милионерския наследник и компанията му, изливащи литри от скъпото шампанско "Moët" под звуците на "Шушана". 

Владо Вутов вилнее по тениска при минусови температури с десетки бутилки шампанско под звуците на "Шушана"

Ски-столицата на Европа, Куршевел, е любима дестинация за родните богаташи и метресите им. Причината младият Вутов да е без приятелка във френските Алпи е, че още не може да прежали разлъката си с една от най-желаните българки Цеци Красимирова.

Заради бившата любов на Косьо Самоковеца, миналата година Владимир Вутов се пренесе при нея в Испания, като от там контролираше част от бизнес империята на баща си Цоло Вутов. Той е основател, управител и собственик на 50% от "Геотехмин" ООД - група, която включва над 26 дружества от различни сектори - миннодобивна индустрия, строителство, инфраструктура и екологичен инженеринг. 

Милионерът е имал сериозни намерения към Цеци Красимирова, но се е издънил по време на пробния период съвместно съжителство в Барселона.

Владимир се оказал болезнено ревнив. Опитал се да сложи юзди на Цеци, искал да знае всяка нейна крачка. Всеки, който познава по-отблизо красавицата знае, че тя е свободолюбива натура и трудно се оставя някой да й диша във врата.

Известно време моделката търпяла, но в един момент се почувствала толкова обсебена от Вутов, че не се поколебала да инициира раздялата им, въпреки финансовото му състояние, към което се стремят не едва и две мъжетрошачки.

Първородният наследник на Цоло Вутов по професия е инженер и оглавява една от най-известните строителни фирми у нас, която осигурява прехраната на над 700 души. Владимир е тотален хит сред родните ВИП-ергени, а за банята с шампанско "Moët", бълка го ухапала - смята се, че само материалните активи на баща му са за над 400 милиона лева

В тефтерчето му с интимни завоевания освен Цеци Красимирова се оказа още една видна столична хубавица. Владимир Вутов пръснал големи суми от банковата си сметка по Звезделина Иванова - участничка в конкурса "Мис България 2013".

Според градската легенда силиконката е имала вземане-даване с милионера преди да пожелае титлата за най-красивата българка.

Вутов дори обещал да направи необходимото, за да й осигури короната. В крайна сметка обаче тя отиде върху блондинската грива на Нанси Карабойчева. Бившата му любовница сега митарства из най-скъпите дестинации в света - Малдиви, Дубай и Сейшели, и живее в Истанбул, вероятно на врата на някой босфорски Владо Вутов. 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати