Меню

Избрани новини

Звездите

Мрежата му се надсмива: Предложиха на танцуващия милионер да си намери работа

Джанлука Вака е буквално пред фалит след като се оказа с дългове за 60 милиона, а разполага само с 28

Онлайн пространството се присмя на италианския бохем Джанлука Вака, чиято собственост бе запорирана заради милиони евро задължения. Злорадстващите потребители устроиха масово тролене под последния пост на милионера в Инстаграм.

Под публикацията, която за по-малко от един ден привлече повече от 270 хил. харесвания, се появиха стотици иронични коментари с предложение танцуващият милионер да започне работа. 

Така, по мнението на потребителите, Вака ще се справи многомилионния си дълг. Предлагат му да работи като шкипер, портиер, шофьор на такси, учител по танци и касиер в "Макдоналдс".

"Има работа, ниско заплатена, но за хляб и вода ще бъде достатъчно", успокоява го един от троловете.

Някои почнаха да се радват открито на ареста на милионерските имоти, като отбелязват, че сега Вака ще танцува под заразителния ритъм на Despacito на улицата с метла в ръка

От друга страна, потребителите на Twitter се надяват, че това, което се случва с предприемача ще "отрезви мозъците" на непълнолетните му фенове. 

"Би било чудесно, ако заедно с имения и яхти, да спрат и Инстаграм профилът му", мечтае потребител с прякор Ri_Ghetto.

По-рано бе съобщено, че собственост на Вака в размер на 10 милиона евро е била „арестувана“ за необслужване на заем към банка Banco BPM. Като цяло, размерът на дълга се оценява на 60 милиона евро, докато той има активи от 28 млн.

Благодарение на горещите танци и демонстрации на красив живот,  Вака се превърна в звезда в Instagram с 10 милиона последователи. Те го наричат "танцуващият милионер" и "Деспаситомен".

Богатството на 50-годишният предприемач е свързано с бизнеса на семейството му, което управлява компанията Industria Macchine Automatiche (IMA). Твърди се, че той получава по пет милиона евро на година за да не се намесва в управлението.Коментари (1)

bahti bavniti Нормално е зависта към Вака да е огромна!!!Все пак на 50 години,в такава форма + това,че е милярдер. Точно . Милярдер....И това са пълни глупости,за тоя заем му взимат 2 стари яхти,и някъв имот ..Освен това много добре с танците..
14.08.2017 02:48 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати