Меню

Избрани новини

Елза отговаря

Какво е GRINDR?

През последните дни това приложение нашумя доста

 
В светa на  бързите кредити, бързите закуски и взаимотношения, технологичните гиганти не закъсняха и със създаването на апликации за бърз секс. В последните 10 години те се надпреварваха в изграждането на стабилна мрежа за онлайн запознанства. Един от тях, насочен към хората с еднополови вкусове - Грайндър (GRINDR), се превърна в платформа №1 място на планетата където гей хора търсят мимолетни срещи с цел разнообразие, размяна на голи снимки или просто чат. Е, и не само! Дигиталната секс-арена предлага дори ласки срещу заплащане. 
 
Ако използвате Grindr, можете да намерите вашия бъдещ партньор, можете да си уредите приятен разговор или просто среща. Но Grindr може да бъде и опасно минно поле - заради фалшивите снимки на едрогърдести мачовци, както и заради опасността от разпространяване на лични снимки.
 

 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grindr (@grindr)

 


Потребителите на приложението трябва да бъдат предпазливи заради оферти с цел секс срещу заплащане и заради предложения за срещи на странни места, които водят до опасности. 

 
Когато вече сте потребител на сигнално жълтото приложение, което използва GPS координатите ви, то показва останалите потребители в близост до вас. Ако те са позволили тази опция приложението ви показва на колко метра от вас се намират. Дори в спящ режим може да бъдете потърсен от друг потребител като получите съобщение със специфичен издайнически звук.
 

 
Grindr е глобална мрежа, която може да бъде използвана навсякъде по света. Разбира се, там можете да откриете и популярни личности които не се срамуват да показват открито своята сексуалност и предпочитания. 
 
Редакцията на Lifeonline не може да коментира достоверността на скрийншота от апликацията, качен от премиера Кирил Петков, но се надявяваме той да бъде първият в България открит политик. Ако разбира се, слуховете отговарят на истината.
 
 

В Инстаграм открихме акаунт, който публикува примерни разговори между потребители в апликацията, ето някои от тях:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bulgrindr (@bulgrindr)

 

 
 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by bulgrindr (@bulgrindr)

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати