Меню

Избрани новини

Пикантерии

Папи Ханс осъдил онези, които твърдяха, че е хомосексуален! (видео)

Като най-голям изобличител се прояви Валентин Кулагин

 

Константин Трендафилов, който е по-познат като Папи Ханс ще навърши 30 години след два дни. На прага на юбилея си той прави равносметка на живота си и отчита колко много е постигнал за възрастта си, и отбелязва, че това не е само талант, а много труд.

 

„Хора, които твърдяха, че съм с друга сексуална ориентация и аз им се заканих и ги осъдих. Спечелих си делото, така че който хвърля неща, които не са проверени, винаги си го получава…“, отговори Папи на въпрос дали му пука за подмятанията за сексуалната му ориентация.

 

Припомнете си, че преди да влезе в Къщата на ВИП Брадър се появиха доста публикации по тази тема, Но като най-голям изобличител се прояви Валентин Кулагин, който не спираше да натяква за сексуалните пристрастия на съквартиранта си, докато деляха една спалня под покрива на най-наблюдаваната къща в страната.

 

 

Кулагин наричаше рекламиста Пепа Ханс, и го обвиняваше в скрита сексуална настандартност. Дали Папи визира, именно най-омразния съквартирант в изказването си не стана ясно.

 

Той намекна, че има човек до себе си, но не пожела да уточнява „с кой е“, само подчерта, че е щастлив.

 

„Хубаво ми става“ е новото му парче, една от малкото му колаборация с други изпълнители, в случая със Сандо и Мандо. Песента с рефрен „Кубаво ми стана кат‘ си пийна“ може да бъде определена като пропаганда на алкохола и химн на пиянството.

 

За финал Папи сподели, че след края на ограниченията ще отиде на участие в някоя дискотека, а след него ще слезе и ще прегръща хората.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати