Меню

Избрани новини

Пикантерии

Въпреки че жените не го привличат, Владо Карамазов иска да стане баща

Актьорът решил да загърби мъжката любов и да влезе в правия път

Владо Карамазов здравата се е угрижил от факта, че още не е станал татко. Хомосексуалният секссимвол на родния театър и кино е решил да не оставя на случайността възможността да има поколения и е минал всякакви тестове, за да провери плодовитостта си като мъж, пише Блиц.

Актьорът поне веднъж годишно посещава уролог, а преди години дори се включи в кампания за профилактика на безплодието и половите заболявания при мъжете. Прегледите засега показват, че е напълно здрав и стига да го пъхне на правилното място, веднага може да стане татко.

Явно вече се е наситил на гей авантюрите си и подобно на Миро от „Каризма” и Наско Месечков ще се кротне до някоя заблудена булка, която да роди от него, ехидно подмятат в арт средите, пише седмичник.

Още по-голям мотив му давал и факта, че въпреки мъжките си забежки и неговия брат Иван стана баща и се задоми в английската столица.

След толкова години, в които все още няма наследници, актьорът осъзнавал, че трябва да предаде гените си, въпреки, че жените не го привличат, той бил готов на жертва, само за да продължи поколението. Дотогава обаче не подценява грижата за здравето си и е на мнение, че мъжете не трябва да се притесняват да отидат на профилактичен преглед.

„Да имам дете е най-важното нещо за мен. Това може да се случи само, ако не подценявам редовната грижа за тялото си”, споделя Владо.

Източник: БлицКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати