Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тайландското министерство на туризма спонсорира най-голямото музикално събитие за хомосексуални в Азия

Снимка: Facebook/Bangkok'sWhiteParty

Правителството заяви, че планира узаконяване на еднополовите съжителства

Тайландският туристически орган стана официален спонсор на фестивалът „Бялото парти на Банкок“, потвърждавайки, че събитието е една от основните дестинации в света за празнуване на Нова година, научи репортер на LifeOnline.bg.

Очаква се повече от 15 000 души от цял свят да празнуват Нова година на най-голямото събитие за хомосексуални в Банкок – White Party, съобщава MansHappy.com.

Тайланд, който неотдавна обяви планове за законно признаване на партньорства между лица от един и същи пол , все повече се разглежда като отворено и приветливо място за общността на LGBTQ. 

Спонсорството на Туристическия орган за „Бялото парти“ в Банкок показва все по-голямо признание за стойността на потребителите от LGBTQ обществото, които са повлияни от подкрепата за равенството на LGBTQ. 

Според прогнозите на финансовите експерти от LGBT Capital за 2018 г. приходите от международни туристически услуги за Тайланд от потребителите на LGBTQ се равняват на 174 млрд. THB - което е повече от 1% от общия брутен вътрешен продукт на Тайланд.

Тайланд е известен като земя на усмивките, прочут е с красивите си плажове и природа и топлите приветливи хора. Тазгодишното "Бяло парти" включва международни диджеи като "Саги Карив" и тайландския DJ Spectrum K.

„Бялото парти“ от миналата година е победител класацията "CircuitX Party of the Year" (2018 г.) - побеждавайки някои от най-известните гей денс фестивали в света, като Circuit Barcelona, Pride на Тел Авив и Mardi Seas. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати