Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Ясен е побойника от „Откраднат живот“, който посегнал на Диана Димитрова! (снимки)

Популярен актьор е пребил актрисата пред целия екип на снимачната площадка

 

Актрисата Диана Димитрова, сигнализира, че е станала жертва на насилие по време на снимки. Случаят, за който от два дни се говори в цялата държава, разбуни духовете и в театралните среди.

 

Междувременно от прокуратурата се самосезираха и водят разследване по установяване на насилника.

 

В емоционален пост в своя Фейсбук Диана разказа, че побоят се е случил преди 5 години на снимачната площадка, пред очите на много хора, но всички предпочели да си затворят очите, сякаш това е нормално.

 

 

Тя публикува и снимки с нанесените й тогава травми, които е крила до този момент.

 

 

 

Самата тя също дълго мълчала, защото тогава била начинаеща актриса, възприемала се като г-н Никой, а медиите щели да я смачкат, ако подаде жалба срещу влиятелен авторитет.

 

Днес Жертвата се обвинява, че тогава е избрала кариерата си в зародиш пред достойнството си. Актрисата признава, че й е било много трудно да напише този пост, но го прави, за да покаже на другите жени в подобни ситуаци, че мълчанието не е решение.

 

Мнозина заподозряха, че Диана Димитрова може би се е включила в кампанията срещу женското насилие и фокусира интереса върху темата, като представя себе си за жертва.

 

Историята ѝ обаче е разказана изключително емоционално и с толкова детайли, че дава основание да се смята, че кошмарът наистина се е случил. Въпреки настояването на стотици хора актрисата да разкрие името на насилника, тя отказва засега категорично да го направи.

 

Появи се версия, която може би ще повдигне завесата около този случай.

 

Когато Димитрова снима за първи път в сериала „Откраднат живот“, тя завързва интимни отношения със свой известен колега, който е разделен със съпругата си.

 

Покрай честите посещения в дома му, тя става близка и с неговата дъщеря. Момичето се привързало към Диана, но бащата се притеснил, че връзката, която той смятал просто за временен флирт може да тръгне в по-сериозна посока, а той нямал такива намерения.

 

Не е ясно защо популярният артист губи контрол и агресира физически над Димитрова и дори заплашва, че ще го направи отново.Актьорът е сред най-известните имена на българското кино и театър, но засега ще запазим го запазив в тайна,

 

докато той не събере доблест сам да излезе на светло и да се извини публично на малтретираната от него Димитрова.

 

 

В гилдията коментират скандалния екшън и логично осъждат постъпката на своя колега. Насилието и публичното унижение над жена е абсолютно недопустимо.


Мнозина от театралите си задават въпроса защо Диана Димитрова чак сега е решила да осветли, при това само донякъде, неприятната история отпреди 5 години?

 

Някои предполагат, че откровенията й вероятно са били провокирани от среща, разговор или преживяване, което я е накарало да върне лентата назад.

 

Случаят е крайно неприятен и не може да бъде подминат от обществото, защото в България всяка трета жена е жертва на насилие, а проблемът е има гигантски размери в цял свят.

 

Всеки насилник трябва да понесе своето публично порицание и наказание!

 

Много често агресията над жените е не само физическа и психическа, но се стига и до убийство, а законовите мерки очевидно не дават резултат.

 

Активисти у нас отдавна призовават за нов закон включващ много по-строги наказания за насилници над партньори, както и от омраза въз основа на етническа, сексуална или полова принадлежност.

 

 

Важна е навременната реакция и превенция на рецидиви сред този тип насилници. Не трябва да се пропуска и сексуалният тормоз на работното място.

 

В случая с Димитрова показателно и особено тревожно за нашето общество е как подобна история, която наистина се е разиграла пред очите на много хора, е останала тайна до момента, преди да бъде осветлена от самата Диана Димитрова.

 

Близки до актрисата допускат, че тя може и да съобщи името на колегата си, защото е наясно, че истината ще излезе наяве, особено след като прокуратурата се е заела със случая.

 

За подобни травматични преживявания трябва да се сигнализира, без значение дали жертвата е обикновен човек, а агресорът е знаменитост.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (2)

друг малко и е
05.12.2022 18:42 / Отговор
Michelle МОЯТА ИСТОРИЯ.
Казвам се Мишел Хол Спенсър и имах развод със съпруга си, защото той ми изневеряваше, но все още го обичам толкова много, така че потърсих помощ и намерих д-р Огунделе след няколко лъжци в интернет. Д-р Огунделе направи заклинание за мен и в рамките на 24 часа съпругът ми се върна у дома и ме помоли за прошка, това е много мощно за всеки, който се нуждае от помощ, да се свърже с д-р Огунделе в WhatsApp и Telegram на този номер: +27638836445. Той е честен и могъщ човек. Търсих помощ навсякъде, само д-р Ogundele помогна най-накрая.
12.12.2022 18:12 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза