Меню

Избрани новини

Афиш

Биографичният филм на Netflix за Мерилин Монро ще оскърби мнозина

Лентата е забранена за непълнолетни зрители

 

Предстоящият филм на Netflix за Мерилин Монро "Блондинка" ще обиди всички, казва режисьорът Андрю Доминик. Познати на зрителите от филма му Killing Them Softly с Брад Пит, режисьорът вече направи документален филм за емблематичната актриса и секс символ за стрийминг услугата.

 

Предстоящата лента за Мерилин Монро с участието на Ана де Армас получи най-строгия възрастов рейтинг NC-17 за първи път в Netflix. 

 

Тоест непълнолетните не трябва да гледат този филм дори в присъствието на родителите си. Режисьорът на филма Андрю Доминик беше изненадан от този факт, но отказа да премахне откровените сцени.

 

Доминик режисира своята адаптация „Блондинка“ по едноименния роман на Джойс Карол Оутс, но личният живот на Монро се смята за измислен в него, така че не може да се счита за истинска биография.

 

 

Той е решил да се съсредоточи върху детството на Монро и как обикновеното момиче Норма Джийн, на практика сираче, след това се превръща в най-популярният секс символ на всички времена и народи.

 

Известно е, че като дете бъдещата звезда е местена в няколко сиропиталища, известно време живее с леля си, приятелка на собствената й майка, и в приемни семейства. 

 

Сирачето, което успя да стане привлекателно момиче, многократно е жертва на сексуален тормоз и след това се омъжва на 16-годишна възраст, само за да не попадне отново в приют.

 

Режисьорът добавя още, че филмът ще разкрие историята за влиянието на славата върху живота на Монро, която трагично загина на 36-годишна възраст.

 

Премиерата на филма трябва да се състои в Netflix през есента на 2022 г., но стрийминг услугата все още не е обявила точната дата.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза