Меню

Избрани новини

Звездите

Бившата на Джони Деп се изакала в леглото му!

Стана ясно по време на процеса между двете звезди

 

Амбър Хърд (36) е поела отговорност за изпражненията в общото й легло с Джони Деп (58) в нощта след експлозивна битка помежду им.

За това свидетелства един от охранителите на Деп в съда, добавяйки, че тя нарекла действията си "ужасно практична шега", цитиран от „Инсайдър“.

 

Старлинг Дженкинс, член на екипа за сигурност на Деп, свидетелства относно фъшкиите по време на процеса между Хърд и Деп в четвъртък.

 

Деп съди Хърд, като твърди, че тя го е клеветила, когато се описва като жертва на домашно насилие в статия от 2018 г. за The Washington Post и че тя всъщност го е малтретирала физически и вербално. 

 

Хърд отрече обвиненията и заведе контраиск, твърдейки, че Деп я е биел повече от веднъж, докато е бил под въздействието на наркотици или алкохол.

Дженкинс свидетелства за времето около вечерята на 30-ия рожден ден на Хърд, на 21 април 2016 г.

 

Деп даде показания по-рано в процеса , че е закъснял за партито в общия мезонет на двойката в Лос Анджелис, защото е водил задълбочен разговор с бизнес мениджъра си за неочаквано катастрофалното състояние на финансите му . Той твърди, че след вечерята Хърд го е ругала и удряла.

 

Деп оставил Хърд в апартамента, докато той отишъл в къщата си в Холивуд Хилс. На следващата сутрин, след като Хърд заминала на планирано пътуване до Коачела, икономката на звездата открила фекална маса от страната на Деп на общото легло на двойката.

 

„Първоначалният ми отговор на това беше, смях“, свидетелства Деп по-рано , описвайки реакцията си при вида на изпражненията на снимка.

"Беше толкова ненормално, беше толкова странно и толкова гротескно, че можех само да се смея."


Дженкинс свидетелства за придружаването на Хърд по време на пътуването до Коачела. Преди той, Хърд, сестра й и неин приятел да заминат за музикалния фестивал, Дженкинс взел багажа на Хърд и двете ѝ кучета.

 

По-късно той провел „разговор, свързан с изненадата, която тя е оставила в леглото на шефа му“, свидетелства Дженкинс, които той нарича „дефекация“.

Хърд нарича действията си като „ужасно практична шега, която се обърка“, каза Дженкинс.

 

В предишно заседание на процеса Деп свидетелства, че е говорил с Хърд чак месец по-късно, след смъртта на майка му.

 

Според него Хърд обвинила за изпражненията двете си кучета, обяснение, което Деп е намерил за неубедително, тъй като те са йоркита колкото чаша чай, които според него тежат около 4 кила всяко.

 

Живях с тези кучета“, каза Деп. "Чистил съм фъшкиите им. Не бяха кучетата."

 

На този етап всички доказателства поставят Амбър Хърд в ролята злодейка на историята в процеса срещу Джони Деп , феновете искат тя да загуби кариерата си толкова, колкото тя разруши кариерата на Джони Деп. 

 

Те са повели подписка за изтриването на сцените с нея в предстоящия  "Аквамен ". Франчайзъте може би един от най - успешните Warner Bros. има в момента, той също е един от малкото, които надхвърлиха 1 милиард долара в боксофиса.

 

Години наред имаше слухове, че Амбър Хърд вероятно ще загуби ролята си на Мера на фона на този скандал, който продължава да живее в новините. 

 

Ролята на Амбър Хърд е намалена до 10 минути.


Тъй като фестивалът Cinema Con все още е в ход, новини около новото продължение на „ Аквамен “ започнаха да се появяват в много издания. 

 

Има потвърждение, че в скорошната прожекция, която някои представители на пресата видяха предварително в четвъртък, появата на Амбър Хърд е орязана до общо 10 минути екранно време.

 

Според първоначалния доклад на филмовия критик Грейс Рандолф , това е чисто техническо решение, което по никакъв начин не е свързано с настоящата ситуация с процеса. 

 

Въпреки това, тъй като нещата продължават да ескалират, всичко може да се промени за миг за актрисата. Твърде вероятно е тя да загуби ролята си напълно и да бъде изтрита от финалната версия на филма.

 

 

LifeOnline.bg – вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (2)

Кико Сънища на кифлите по света!
03.05.2022 10:37 / Отговор
Тончо Тази ненормалница си набута страшен автогол
03.05.2022 12:53 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза