Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Преследвачът на Емануела, е арестуван и преди заради Мадона (ексклузивно видео)

Преди да си „хареса“ фолк звездата, психопатът търсел контакт с Мадона

 

Маниакът, който заплашва певицата Емануела и я преследва навсякъде се оказа, че е бил отчаяно влюбен и в Мадона, научи репортер на LifeOnline.bg.


Той преследвал световната звезда на турнетата й, спял на палатка по два дни преди концертите й пред залите и носел странни плакати.

Когато през 2008 г. поп иконата пристигнала за концерта си в София, той влязъл в остър конфликт с феновете на Мадона пред и вътре в стадиона, заради което е бил арестуван.

 

Въпреки че получил забрана да се връща на концерта, след като е освободен, нарушавайки разпореждането лудият фен отново цъфнал пред сцената, след което бил изхвърлен отново, за преоблемите си разказал сам той пред Милен Цветков и Лора Крумова, а LifeOnline.bg се сдоби със запис на разговора.

 

 

Свидетели на случилото се, членове на фен клуба на Мадона в България, обаче разказаха пред наш репортер, че поведението на въпросния индивид било шизофренично, съмнително, подозрително. Той проявявал неоправдана агресия към останалите почитатели и говорел ревностно за Мадона, като за своя жена.

 

След като обаче бил изхвърлен от стадиона, обсебеният започнал да хейти Мадона във форумите, обиждайки я с неприлични епитети и обиди.


 

Лудостта се чете и в погледа на преследвача на Мадона и Емануела

 

След това той си е намерил нов обект на своите болни фантазии – Емануела, която следвал с години по нейни участия, без тя да подозира за съществуването му. Състоянието му обаче ескалира през последните 24 мсеца и той започва да търси контакт с фолк звездата и да я притеснява.

 

Когато щенията му не получават отговор, фанатикът започва да я тормози. След серия от гонки с коли, преследвания, причаквания и заплашителни съобщения в социалните мрежи, с последвали жалби, най-накрая делото за заплаха за убийство срещу него е в ход.

 

 

То обаче започна с провал след като се оказа, че маниакално обсебеният софиянец, който преследва Емануела от години, е нередовно призован. Подсъдимият не е бил открит, за да му бъде връчена призовката и затова нито той, нито негов адвокат се появиха в съдебната зала.

 

Емануела беше представлявана от адвоката си и след като изтече времето по закон, съдията насрочи съдебно заседание за 22 юни. През това време ответникът трябва да бъде открит, дори и да се крие, за да му бъде връчена призовката.

 

Обвинението срещу него е за извършено престъпление по чл. 144а, ал. 1 от НК – за това, че в продължение на повече от година системно следил певицата, заплашвал я, като с действията си възбудил основателен страх у нея за живота и здравето й.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати